Arrangementen in Friesland

Als je op zoek bent naar een uniek groepsarrangement of een compleet verzorgd bedrijfsuitje, dan zit je in Friesland helemaal goed. H2Oevents laat je gasten genieten van heerlijk uitje op het water, waar je gezellig met iedereen kunt bijpraten.

Combineer jouw groepsarrangement met een los bij te boeken module
Een uniek en dagvullend uitje op het water
Kies uit meer dan 20 verschillende arrangementen

Arrangementen in Friesland bij H2Oevents

H2Oevents biedt volop mogelijkheden een leuke familiedag, een spetterend vrijgezellenfeest of actief bedrijfsuitje. Kies bijvoorbeeld voor het populaire Friese skûtsjeszeilen. Bij H2Oevents kan je ook met je groep gaan waterskiën, varen of flyboarden.

Friesland is goed bereikbaar

Een ander, niet onbelangrijk aspect voor je evenement is de bereikbaarheid van Friesland. Vanaf Amsterdam ben je in anderhalf uur bij de opstapplaats in Heeg, Sloten, Koudum of Grou. Reizen jullie met het openbaar vervoer? Onze opstapplaatsen liggen in de schaduw van Sneek, waardoor je ons vanuit daar gemakkelijk bereikt met behulp van streekvervoer.

Wat is skûtsjesilen?

Skûtsjesilen is het Friese woord voor wedstrijdzeilen met voormalige vrachtschepen, die rond 1900 gebouwd werden om turf en mest bij de boerderijen af te leveren. Tijdens deze wedstrijden, waarin je probeert andere teams de loef af te steken en moeten alle gasten meewerken aan boord. Teamwork is belangrijk. Hoe beter iedereen dat doet, hoe meer kans dat jouw team wint. En juist dat wedstrijdelement maakt het skûtsjesilen tot een ideaal groepsarrangement.

Arrangementen los bijboeken

Om je uitje geheel naar wens te organiseren zijn er allerlei mogelijkheden. Van een dag(deel) skûtsjesilen tot een compleet programma met een all-inclusive arrangement. Dat begint natuurlijk met een hartelijke ontvangst met koffie, thee en Friese oranjekoek. Daarna behoren een luxe lunch, drankjes en sportieve activiteiten tot de extra opties, waarbij je gasten van een relaxed of juist sportief uitje kunnen genieten.

Alle groepsarrangementen zijn te combineren met los bij te boeken modules. Zo organiseer jij het uitje dat precies past bij jouw groep. Bekijk alle los bij te boeken modules via de onderstaande button.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een uniek arrangement in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 401 2211 of te mailen naar info@h2oevents.nl. Je zult verrast zijn over de vele mogelijkheden die H2O events te bieden heeft voor jouw groepsarrangement in Friesland.

Aanmelden nieuwsbrief
Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief die niet meer dan 1x per maand wordt verstuurd. Ik ontvang dan het laatste nieuws en interessante artikelen.
Het formulier kon niet verzonden wordenHet formulier is verzonden