Arrangementen

 

Wilt u het arrangement uitbreiden? Dan kunt u bij de offerte kiezen uit los bij te boeken onderdelen.

De mogelijkheden per arrangement worden in stap 2 van de offerte getoond.

Wilt u een programma op maat samenstellen? Dat kan! Neem dan contact met ons op!

Skûtsjesilen (dagdeel) Een middag zeilen op een skutsje. Ontspannen in de zon maar ook af en toe handen uit de mouwen. € 59,00 p.p.
dag skutsje zeilen vanuit heeg
Uitwaaien & genieten! Skutsjesilen!!!
Dagje Skûtsjesilen Friesland Genieten op het water met af en toe de handen uit de mouwen. Met eventueel een tussenstop bij een eiland, terrasje of dorpje aan het water. € 67,00 p.p.
compleet arrangement bedrijfsuitje
All-inclusive bedrijfsuitje zeilen Een compleet verzorgd zeilarrangement met ontvangst, lunch, BBQ en drankjes all-in. € 175,00 p.p.
Vergader- & Zeilarrangement Sneek `s-Ochtends vergaderen in Sneek en middags uitwaaien op een uniek zeilschip. Incl. vergaderruimte bij restaurant en een uitgebreid lunchbuffet. € 62,50 p.p.
incentive programma zeilen
Het is (net) werken dat skutsje-silen..
Skûtsjesilen relatie-evenement Sneek All-inclusieve programma met ontvangst, lunch, drankjes, RIB-varen, BBQ of diner en alle drankjes. € 175,00 p.p.
flyboarden met team
dagje actie met Flyboarden, lunch en zeiltocht. Compleet programma met Flyboarden, een lunch en een zeiltocht. Vol met actie en afwisseling. € 107,00 p.p.
uitje bij badmeester keimpe te balk
Afwisselend dagprogramma vol watersport!
H2O Meerkamp In kleinere groepjes gaan de gasten roulerend diverse activiteiten ervaren. Van zeilen tot solex-rijden. Tal van mogelijkheden! € 92,00 p.p.
fierljeppe en zeilen
Skûtsjesilen & Fierljep clinic Een actief dagprogramma met twee echte Friese sporten: Skûtsjesilen en Fierljeppen. € 72,50 p.p.
pitch en putt
Skûtsjesilen en Pitch & Putt Golf Eerst Pitch & Putt Golf op een 9-holes baan en na de lunch heerlijk uitwaaien op een skutsje. € 107,00 p.p.
melkrace
Steek je collega's de loef af!
Melkrace zeilregatta De race start in Heeg. Het restaurant heeft verse melk nodig en deze moet vandaag worden aangeleverd. En dat gebeurd net als vroeger op een Skûtsje... € 95,00 p.p.
teamuitje zeilen met overnachting aan boord
Groepsuitje zeilen met overnachting op Skûtsje Heerlijke uitwaaien in Friesland. Een mooie zeiltocht over de meren met tussendoor een bezoek aan een dorpje of eiland. Of een activiteit als waterskieen tussendoor. Met overnachting aan boord. € 88,00 p.p.
Let op: geeft adrenaline boost..
RIB (speedboot) varen Beleef de sensatie van scheuren met een RIB. Een ervaring om nooit te vergeten! € 0,00 p.p.
wedstrijd skutsje zeilen met bedrijfsuitje
Wedstrijd-zeilen is teamwork!
Skûtsje-wedstrijd Ervaar in teamverband het spektakel van wedstijdzeilen op een skutsje. Er worden diverse manches gevaren. Het arrangement is inclusief ontvangst, lunch en drankjes aan boord. € 102,00 p.p.
Weekeindje met skutsje er op uit!
Weekeindje varen met overnachting aan boord Van vrijdag 19u tot zondag namiddag huur je het schip inclusief bemanning. Voorzien van slaapzaal en betimmerde roef. € 95,00 p.p.
waterskieen of wakeboarden in friesland
Dagtocht zeilen & waterskiën Tijdens het heerlijk dagje zeilen komt de waterskiboot langszij en dan is het tijd voor waterskiën of wakeboarden! € 109,00 p.p.
teamuitje voor het bedrijf zeilen
Zeilen met groep (bedrijfsuitje/incentive) Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. Lekker ontspannen in de zitzakken met een glas wijn in de handen of actief meehelpen met het varen, het kan allebei! € 67,00 p.p.
teambuilding in friesland met zeilen
Teambuilding & zeilen Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. Actief meehelpen om het schip zo snel mogelijk te laten varen. € 110,00 p.p.
h20events voor spetterende bedrijfsuitjes in friesland
H2O activiteiten vanaf een eiland Een spectaculair, actief en afwisselend programma.
zelf flyboarden bedrijfs- of teamuitje
Flyboard clinic Vlieg als een vogel, en duik als een dolfijn. Dit moet je een keer gedaan hebben. € 45,00 p.p.
zeilen, vergaderen en overnachten
Bedrijfsuitje: vergaderen, zeilen & overnachten in in hotel te Friesland Vergaderen, zeilen en overnachten. € 139,00 p.p.
zeilen vrijgezellenfeest
Dagje zeilen met een vrijgezellenfeest Een dagje skûtsjesilen is een aanrader voor een gezellig vrijgezellenfeest. € 62,00 p.p.
Escaperoom & middag skûtsjesilen in Sneek Na de ontsnapping heerlijk zeilen op het Sneekermeer, een heerlijke teamuitje. € 90,00 p.p.
kaats clinic en skutsje zeilen bedrijfsuitje
Skûtsjesilen en kaatsen Eerst Pitch & Putt Golf op een 9-holes baan en na de lunch heerlijk uitwaaien op een skutsje. € 125,00 p.p.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief die niet meer dan 1x per maand wordt verstuurd. Ik ontvang dan het laatste nieuws en interessante artikelen.
Bezig met laden