Arrangementen

Wilt u het arrangement uitbreiden dan kunt u bij het maken van een offerte kiezen uit onderdelen van 'los bij te boeken'. De mogelijkheden per arrangement worden in stap 2 van de offerte getoond. 

Wilt u een compleet programma op maat samenstellen met ons? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op!

Skûtsjesilen (dagdeel) Voor een heerlijke middag of avond er op uit! Het Skûtsjesilen middag- of avondprogramma staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. € 49,00 p.p.
Skûtsjesilen & Fierljep clinic Een actief dagprogramma met twee echte Friese sporten: Skûtsjesilen en Fierljeppen. Tussen het zeilen door krijgen jullie een 2 uur durende Fierljep-clinic. € 62,50 p.p.
Uitwaaien & genieten! Skutsjesilen!!!
Dagje Skûtsjesilen Friesland Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. Een zeer geschikt programma voor een dagje zeilen met collega's of relaties. € 54,00 p.p.
Afwisselend dagprogramma vol watersport!
H2O Meerkamp In groepen van 10 tot max. 20 personen gaan de gasten in circa 2 uur durende sessies diverse activiteiten ervaren. Het H2O meerkamp programma vindt plaats bij het mooie paviljoen Badmeester Keimpe gelegen aan het Slotermeer. € 92,00 p.p.
Flyboarden, lunch, zeiltocht, BBQ & overnachting bij Stayokay Heeg Compleet programma met overnachting. Vol met actie en afwisseling. € 142,50 p.p.
Skûtsjesilen en Pitch & Putt Golf We gaan een dag heerlijk zeilen op een echt Fries skûtsje. Tussendoor spelen we Pitch & Putt Golf op een 9-holes baan. € 86,00 p.p.
Steek je collega's de loef af!
Melkrace zeilregatta De race start in het mooie watersportplaatsje Heeg. Het restaurant heeft verse melk nodig en deze moet vandaag worden aangeleverd. En dat gebeurd net als vroeger op een Skûtsje... € 95,00 p.p.
Groepsuitje zeilen met overnachting op Skûtsje Heerlijke uitwaaien in Friesland. Een mooie zeiltocht over de meren met tussendoor een bezoek aan een dorpje of eiland. Met een Skûtsje kom je overal! € 85,00 p.p.
RIB (speedboot) varen RIB (Rigid Inflatable Boat) varen staat garant voor actie, spektakel en avontuur. Meevaren op een van de RIB`s is een ervaring om nooit te vergeten. € 50,00 p.p.
Meerdaags uitje in Friesland
Weekeindje varen met overnachting aan boord Van vrijdag 19u tot zondag namiddag huur je het schip inclusief bemanning. Voorzien van slaapzaal en betimmerde roef. € 95,00 p.p.
Het is (net) werken dat skutsje-silen..
Skûtsjesilen relatie-evenement Met dit relatie-evenement biedt u uw gasten een dag om nooit te vergeten. Met een vloot van skutsjes gaan we racen op de Friese wateren. € 149,00 p.p.
Vergader- & Zeilarrangement `s-Ochtends vergaderen en middags uitwaaien tijdens een heerlijke zeiltocht op een skutsje. € 62,50 p.p.
All-inclusive bedrijfsuitje zeilen Met je collega's lekker uitwaaien op een skutsje. € 129,00 p.p.
Dagtocht zeilen & waterskiën Tijdens het heerlijk dagje zeilen komt de waterskiboot langszij en dan is het tijd voor waterskiën of wakeboarden! € 79,00 p.p.
Zeilen met groep (bedrijfsuitje/incentive) Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. Lekker ontspannen in de zitzakken met een glas wijn in de handen of actief meehelpen met het varen, het kan allebei! € 54,00 p.p.
Teambuilding & zeilen Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. Actief meehelpen om het schip zo snel mogelijk te laten varen. € 110,00 p.p.
Steek je collega's de loef af!
Skûtsje-wedstrijd Skûtsjes zijn de oudste maar vooral ook snelste schepen op de Friese binnenwateren! Deze unieke schepen van gemiddeld 100 jaar oud zijn omgebouwd tot ware racemonsters en nemen ieder jaar deel aan de SKS en IFKS skutsje-wedstrijden. € 102,00 p.p.
H2O activiteiten vanaf een eiland Een spectaculair, actief en afwisselend programma.
Flyboard clinic Vlieg als een vogel, en duik als een dolfijn. Dit moet je een keer gedaan hebben. € 55,00 p.p.
Bedrijfsuitje: vergaderen, zeilen & overnachten in Stayokay Heeg Vergaderen, zeilen en overnachten. € 89,00 p.p.
Dagje zeilen met vrijgezellenfeest Een dagje skûtsjesilen is een aanrader voor een gezellig vrijgezellenfeest. € 54,00 p.p.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief die niet meer dan 1x per maand wordt verstuurd. Ik ontvang dan het laatste nieuws en interessante artikelen.
Bezig met laden