Flyboard clinic

Hoe ziet het arrangement eruit?

Flyboarden is prachtig. Zowel om te zien als om zelf te ervaren. Het ziet er wellicht moeilijk uit maar dat valt erg mee. De basistechniek heb je na 5 minuten al onder de knie.

Na de ontvangst krijgen jullie van de instructeur een korte uitleg over het Flyboarden en daarna gaan jullie het zelf ervaren! Tijdens de clinic heb je ca. 15 minuten het Flyboard onder je voeten! De clinic duurt per persoon 15 minuten en deze prijs geldt bij een groepsgrootte van minimaal 8 personen.

De deelnemers die op hun beurt wachten kunnen vanaf het terras de verrichtingen volgen en consumpties bestellen op het terras. Na afloop is er gelegenheid om te douchen!

Via de knop 'offerte aanvragen' kun je naar wens je programma uitbreiden, bijvoorbeeld met een ochtend of middag waterskieen, banaanvaren of skutsje-zeilen. Maar ook met bijvoorbeeld een BBQ of een hotel-overnachting.

Heb je ideen over een andersoortig programma en wil je hiervoor een offerte op maat ontvangen? Mail dan je wensen door aan info@h2oevents.nl.

Flyboardclinic op locatie

Wij zijn met onze Flyboard-set flexibel inzetbaar! Wil je een Flyboardsessie op locatie? Dat kan, bel met 0651001191, voor de mogelijkheden.

Flyboardshow op locatie

Wil je een Flyboardshow op locatie? Dat kan, bel met 0651001191, voor de mogelijkheden.

Flyboardclinic.nl

Meer informatie over het individueel volgen van Flyboard-clinics kijk dan op www.flyboardclinic.nl

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken. De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl


 

 

 

 

 

Specificaties

15 min. Flyboardclinic per persoon

Minimum groepsgrootte8Maximum groepsgrootte40Geschikt vooriedereenDuurMiddagOpstapplaatsenHeegPrijs€ 45,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden