Skûtsjesilen (dagdeel)

Een ochtend, middag of avond Skûtsjesilen

Voor een heerlijke middag of avond er op uit! Het skutsje-zeilen middag of avondprogramma staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid.

Lekker ontspannen in de zitzakken met een glas wijn in de handen of actief meehelpen met het varen, het kan allebei! Het leuke aan zeilen met een skûtsje is dat men de schipper en zijn maat kan helpen met alle facetten van het zeilen! Aan de fok, het roer, de zwaarden of het grootzeil, alle onderdelen kunnen worden bemand. Daarmee staat het zeilen voor actie & avontuur.

Overigens betekent dit niet dat alle gasten continue aan de slag zijn, dat bepalen de gasten zelf. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij actie en ontspanning in balans zijn. Het zeilen kan worden afgewisseld met een andere activiteit zoals; flierljeppen, boerengolf, waterskiën of een bezoek aan een museum. Een uitgebreide lunch op een van de schitterende terrasjes aan het water is ook mogelijk.
 
H20events werkt alleen met eersteklas schepen die voldoen aan alle wettelijke eisen. De bemanning stelt de gast centraal wat zorgt voor een heerlijke ongedwongen zeiltocht. Het skûtsje-dagdeel programma duurt van 13 t/m 17u.of van 18u tot 21u. (*) standaard opstappplaats is Heeg, op 20 minuten rijden van Sneek of Lemmer. Voor de andere opstapplaatsen geldt een toeslag.

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand.

Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

 

 

Specificaties

Dagdeel zeilen kan in de ochtend, de middag of de avond. Duur 4 uur.

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte350Geschikt vooriedereenDuurmiddag / avondOpstapplaatsenHeeg, Balk, Koudum, Sloten, GrouPrijs€ 49,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden