Over H2Oevents

H2Oevents BV organiseert zeiluitjes op skûtsjes in Friesland. Dit doen we voor bedrijven, overheden en particuliere groepen.

Eigenaar Dirk Hengst is sinds 2003 met H2Oevents op het water te vinden. Samen met een groot aantal IFKS boot-eigenaren en eigen wedstrijd-skûtsjes kunnen we groepen tot circa 500 personen een mooie dag laten beleven.

Werking website 

Wij werken samen met de mooiste horeca-bedrijven van Friesland voor het aanbieden van onze programma's. Via de website kunt u op basis van locaties kijken wat daar mogelijk is qua catering en kunt u zien welke arrangementen wij aanbieden vanaf deze locaties.

U kunt ook vanuit arrangementen kijken waar vandaan we die kunnen aanbieden. Geheel vrijblijvend kunt u vervolgens online een offerte cq. programma-voorstel maken. 

Overname Uit-Zeilen - events met een spetterend karakter

De uitjes van H20events vinden hoofdzakelijk plaats in Friesland. Sinds 2020 heeft H2Oevents BV het nautisch evenementenbureau Uit-Zeilen overgenomen. Hiermee richten we ons op het organiseren van zeiluitjes op De Kaag (Leiden), Loosdrecht (Utrecht), het Markermeer (vanuit Monnickendam & Muiden) en de Waddeneilanden. Uit-Zeilen organiseert ook meerdaagse uitjes met overnachting. Zie www.uit-zeilen.nl & https://uitzeilen-muiden.nl

Overname Skutsjesilen.com Platbodem verhuur

Begin 2021 heeft H2Oevents samen met Remco Labohm de schepen van de familie de Koe overgenomen. Deze schepen lagen in Sloten en hebben nu ligplaats in Heeg en Muiden.

De verhuurschepen in Friesland staan op de website www.skutsjesilen.com en informatie over het charterschip De Bruzer met ligplaats Muiden vindt u op www.uitzeilen-muiden.nl 

 

Verhuur van boten door H2oevents.nl

Skutsje met slaapaccomodatie www.skutsje-hetzwarteschaap.nl
Skutsjes met slaapaccomodatie www.skutsjesilen.com
IFKS wedstrijdskutsje www.skutsjezorgenvlijt.nl
verhuur van RIB's & ProVlot www.ribhuren.nl
verhuur van Piaggio Ape's www.piaggio-huren.nl

Flyboarden (op locatie door heel NL mogelijk)

Flyboardclinics & shows www.flyboardclinic.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

p/a De Watersport Heeg De Skatting 44 - 8621 BW HEEG / HEECH
Download de algemene voorwaarden

BTW nummer NL812048234 B01 - KVK nummer 05072004