Over H2Oevents

logo h2oevents

 

bemanning skutsjes

H2Oevents BV organiseert zeiluitjes op skutsjes in Friesland. Dit doen we voor bedrijven, overheden en particuliere groepen.

Eigenaar Dirk Hengst is sinds 2003 met H2Oevents op het water te vinden. Samen met een groot aantal IFKS boot-eigenaren en eigen wedstrijd-skutsjes kunnen we groepen tot circa 500 personen een mooie dag laten beleven.

De uitjes van H20events vinden hoofdzakelijk plaats in Friesland. Sinds 2020 heeft H2Oevents BV het nautisch evenementenbureau Uit-Zeilen overgenomen. Hiermee richten we ons het organiseren van zeiluitjes op De Kaag (Leiden), Loosdrecht (Utrecht), het Markermeer (vanuit Monnickendam & Muiden) en de Waddeneilanden. Uit-Zeilen organiseert ook meerdaagse uitjes met overnachting. Zie www.uit-zeilen.nl & https://uitzeilen-muiden.nl

Op H2oevents.nl vind je mogelijkheden voor compleet verzorgde uitjes en arrangementen. Ben je op zoek naar losse onderdelen? Dan kun je terecht op een van onze onderstaande websites:

Verhuur van boten door H2oevents.nl

Flyboarden (op locatie door heel NL mogelijk)

Contactgegevens

T: 085 401 2211

E: info@h2oevents.nl

Bezoekadres

p/a De Watersport Heeg De Skatting 44 - 8621 BW HEEG / HEECH
Download de algemene voorwaarden

BTW nummer NL812048234 B01 - KVK nummer 05072004

 

Aanmelden nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief die niet meer dan 1x per maand wordt verstuurd. Ik ontvang dan het laatste nieuws en interessante artikelen.
Bezig met laden