Bedrijfsuitje Friesland

Bedrijfsuitje skutsje zeilen in Friesland

Teaminstructie skutsje zeilen

Organiseer een  bedrijfsuitje in Friesland  bij H2Oevents. Je hebt volop keuze uit verschillende activiteiten, waardoor je het ideale personeelsuitje kan verzorgen. Friesland is bij uitstek dé provincie om een spetterende buitenactiviteit te ondernemen met je bedrijf. Er is volop natuurschoon aanwezig, met vooral mooie wateren om jullie sportieve kant te ontdekken.

Bovendien vraagt een bedrijfsuitje op het water om de nodige inspanning en teamwork; een bijkomstig voordeel van zo’n dagje uit met het bedrijf. Tijdens een zeiltocht met een van de Friese skûtsjes heeft iedereen de optie om lekker de handen uit de mouwen te steken. Of kies voor een ontspannende dag op het dek en leer je collega's beter kennen met een verfrissend drankje in de hand.

De leukste bedrijfsuitjes van Friesland

Een bedrijfsuitje in Friesland boek je snel en eenvoudig bij H2Oevents. Op nog geen uur rijden vanuit Utrecht of Amsterdam ben je aan het prachtige Friese vaarwater in Heeg, in de buurt van Sneek. Van daaruit organiseren we het leukste arrangement voor je complete bedrijf of relaties. Er is veel mogelijk; van een dagdeel zeilen tot een all-inclusive arrangement, inclusief Friese oranjekoek, lunch, barbecue én overnachting (los bij te boeken). Daarnaast bieden we allerlei andere leuke bedrijfsuitjes, zoals boogschieten, pitch & putt of waterskiën. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

Op 60 min. rijden van Amsterdam of Utrecht
Unieke omgeving
Direct aan prachtig vaarwater
Arrangementen met spetterend karakter

Wedstrijdzeilen met onze skûtsjes?

Zeilen op een wedstrijdskûtsje, is een ware belevenis!

Er is voor iedereen een taak aan boord en in de wedstrijdbaan proberen we de andere teams de loef af te steken of om ze de wind uit de zeilen te nemen.

De schepen gaan snel en de inzet van het team bepaalt voor het grootste deel het resultaat. Daarom is wedstrijdzeilen ook leuk voor een teambuilding bedrijfsuitje in Friesland. We bieden hierin diverse arrangementen, bekijk de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje in Friesland? H2Oevents!

Om je bedrijfsfeest geheel naar wens aan te kleden, bieden we naast skûtsjesilen andere activiteiten en onderdelen aan. Denk hierbij aan activiteiten als een museumbezoek, een kookclinic, vlotten bouwen, waterskiën, wakeboarden, flyboarden, RIB-varen, pitch & putt, minigolf of een zeskamp.

Ook met catering en overnachtingen helpen we je graag. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over een arrangement? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp of bel ons op 085-4012211

Spetterende personeelsuitjes bij H2Oevents

Het belangrijkste bij een personeelsuitje is om het iedereen naar de zin te maken. Bij H2Oevents weten we precies hoe we dat voor elkaar krijgen. Bij het zeilen met een skûtsje kan je er namelijk voor kiezen om actief of passief mee te doen. Ga voor actie en steek de handen uit de mouwen of ontspan op het dak. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijk uitje op de Friese meren, waar het personeel tevreden op terug zal kijken. Maak het personeelsuitje compleet met een extra activiteit of smakelijke barbecue om mee af te sluiten.

Stel uw eigen bedrijfsuitje in Friesland samen

Organiseer originele personeelsuitjes in Friesland dat precies aansluit bij jouw team. Je stelt namelijk een volledig unieke dag samen door los bij te boeken opties toe te voegen aan je arrangement. Kies voor uitdagende activiteit of ga voor volledige ontspanning op het water. Zo zorg je voor een leuke tijd voor het hele team. Klik op de onderstaande button voor de mogelijkheden.

Actieve bedrijfsuitjes Friesland

Boek actieve personeelsuitjes bij H2Oevents. Je hebt de keuze uit verschillende activiteiten op het Friese water. Na het leuke bedrijfsuitje is er gelegenheid om samen te eten. Kies bijvoorbeeld uit de volgende uitjes:

Teamuitjes en teambuilding

Ben je op zoek naar een uitje voor jouw team? Het is bij H2Oevents ook mogelijk om spetterende teamuitjes te organiseren. Hier vind je uitjes geschikt voor een of meerdere teams. Ook onze teamuitjes zijn te combineren met alle los bij te boeken modules. Wil je gericht werken aan het verbeteren van de teamcohesie van jouw team of bedrijf? Organiseer dan een activiteit gericht op het verbeteren van de teambuilding.

Waar organiseren wij zeil-uitjes?

We organiseren zeiluitjes vanaf diverse locaties in Friesland en vanuit het Noord-Hollandse Muiden, onder Amsterdam. Wij werken daarvoor samen met een groot aantal mooie horeca-bedrijven, zie https://www.h2oevents.nl/locaties

 

H2Oevents

De Skatting 44
8621 BW Heeg
info@h2oevents.nl
085-4012211

Boek je bedrijfsuitje bij H2Oevents!

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze uitjes? Neem dan gerust contact met ons op via 085-4012211 of info@h2oevents.nl