Bedrijfsuitje Friesland

Wanneer je een bedrijfsuitje in Friesland wil organiseren, is er volop keuze. Friesland is bij uitstek dé provincie om een spetterende buitenactiviteit te ondernemen met je bedrijf. Er is volop natuurschoon aanwezig, met vooral mooie wateren om jullie sportieve kant te ontdekken.

Bovendien vraagt een bedrijfsuitje op het water om de nodige inspanning en teamwork; een bijkomstig voordeel van zo’n dagje uit met het bedrijf. Tijdens een zeiltocht met een van de Friese skûtsjes heeft iedereen de optie om lekker de handen uit de mouwen te steken of om te kiezen voor een ontspannende dag op het dek, met een verfrissend drankje.

De leukste bedrijfsuitjes van Friesland

Een bedrijfsuitje in Friesland boek je snel en eenvoudig bij H2Oevents. Op nog geen uur rijden vanuit Utrecht of Amsterdam ben je aan het prachtige Friese vaarwater in Heeg, in de buurt van Sneek. Van daaruit organiseren we het leukste arrangement voor je complete bedrijf of relaties. Er is veel mogelijk; van een dagdeel zeilen tot een all-inclusive arrangement, inclusief Friese oranjekoek, lunch, barbecue én overnachting (los bij te boeken). Daarnaast bieden we allerlei andere leuke bedrijfsuitjes, zoals boogschieten, pitch & putt of waterskiën. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

  • Op 60 min. rijden van Amsterdam of Utrecht
  • Unieke omgeving
  • Direct aan prachtig vaarwater
  • Arrangementen met spetterend karakter
Bedrijfsuitje Friesland

Wedstrijdzeilen met onze skûtsjes?

Zeilen op een skûtsje, is zeilen op een voormalig vrachtschip dat nu nog steeds als wedstrijdschip wordt gebruikt. Daarom bieden we ook met gasten aan boord dagtochten aan waarbij we gaan wedstrijdzeilen. Er is voor iedereen een taak aan boord en in de wedstrijdbaan kunnen we proberen de teams op de andere schepen de loef af te steken of om ze de wind uit de zeilen te nemen. De schepen gaan snel en de inzet van het team bepaalt voor het grootste deel het resultaat. Daarom is wedstrijdzeilen ook leuk voor een teambuilding bedrijfsuitje in Friesland. We bieden hierin diverse arrangementen.

Bedrijfsuitje in Friesland? H2Oevents!

Om je bedrijfsfeest geheel naar wens aan te kleden, bieden we naast skûtsjesilen andere activiteiten en onderdelen aan. Denk hierbij aan activiteiten als een museumbezoek, een kookclinic, vlotten bouwen, waterskiën, wakeboarden, flyboarden, RIB-varen, pitch & putt, minigolf of een zeskamp. Ook met catering en overnachtingen helpen we je graag. Past een bedrijfsuitje in Friesland ook bij je bedrijf? Bekijk dan de onderstaande arrangementen voor een bedrijfsuitje. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over een arrangement? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp of bel ons op 038-3447421.

Onze arrangementen voor een bedrijfsuitje in Friesland

compleet arrangement bedrijfsuitje
All-inclusive bedrijfsuitje zeilen Een compleet verzorgd zeilarrangement met ontvangst, lunch, BBQ en drankjes all-in. € 175,00 p.p.
teamuitje voor het bedrijf zeilen
Zeilen met groep (bedrijfsuitje/incentive) Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. Lekker ontspannen in de zitzakken met een glas wijn in de handen of actief meehelpen met het varen, het kan allebei! € 67,00 p.p.
zeilen, vergaderen en overnachten
Bedrijfsuitje: vergaderen, zeilen & overnachten in in hotel te Friesland Vergaderen, zeilen en overnachten. € 139,00 p.p.
Skûtsjesilen (dagdeel) Een middag zeilen op een skutsje. Ontspannen in de zon maar ook af en toe handen uit de mouwen. € 54,00 p.p.
dag skutsje zeilen vanuit heeg
Uitwaaien & genieten! Skutsjesilen!!!
Dagje Skûtsjesilen Friesland Genieten op het water met af en toe de handen uit de mouwen. Met eventueel een tussenstop bij een eiland, terrasje of dorpje aan het water. € 67,00 p.p.
compleet arrangement bedrijfsuitje
All-inclusive bedrijfsuitje zeilen Een compleet verzorgd zeilarrangement met ontvangst, lunch, BBQ en drankjes all-in. € 175,00 p.p.
vergaderen in friesland
Vergader- & Zeilarrangement Sneek `s-Ochtends vergaderen in Sneek en middags uitwaaien op een uniek zeilschip. Incl. vergaderruimte bij restaurant en een uitgebreid lunchbuffet. € 62,50 p.p.
incentive programma zeilen
Het is (net) werken dat skutsje-silen..
Skûtsjesilen relatie-evenement Sneek All-inclusieve programma met ontvangst, lunch, drankjes, RIB-varen, BBQ of diner en alle drankjes. € 175,00 p.p.
flyboarden met team
dagje actie met Flyboarden, lunch en zeiltocht. Compleet programma met Flyboarden, een lunch en een zeiltocht. Vol met actie en afwisseling. € 107,00 p.p.
uitje bij badmeester keimpe te balk
Afwisselend dagprogramma vol watersport!
H2O Meerkamp In kleinere groepjes gaan de gasten roulerend diverse activiteiten ervaren. Van zeilen tot solex-rijden. Tal van mogelijkheden! € 92,00 p.p.
fierljeppe en zeilen
Skûtsjesilen & Fierljep clinic Een actief dagprogramma met twee echte Friese sporten: Skûtsjesilen en Fierljeppen. € 72,50 p.p.
pitch en putt
Skûtsjesilen en Pitch & Putt Golf Eerst Pitch & Putt Golf op een 9-holes baan en na de lunch heerlijk uitwaaien op een skutsje. € 107,00 p.p.
melkrace
Steek je collega's de loef af!
Melkrace zeilregatta De race start in Heeg. Het restaurant heeft verse melk nodig en deze moet vandaag worden aangeleverd. En dat gebeurd net als vroeger op een Skûtsje... € 95,00 p.p.
teamuitje zeilen met overnachting aan boord
Groepsuitje zeilen met overnachting op Skûtsje Heerlijke uitwaaien in Friesland. Een mooie zeiltocht over de meren met tussendoor een bezoek aan een dorpje of eiland. Of een activiteit als waterskieen tussendoor. Met overnachting aan boord. € 88,00 p.p.
Let op: geeft adrenaline boost..
RIB (speedboot) varen Beleef de sensatie van scheuren met een RIB. Een ervaring om nooit te vergeten! € 0,00 p.p.
wedstrijd skutsje zeilen met bedrijfsuitje
Wedstrijd-zeilen is teamwork!
Skûtsje-wedstrijd Ervaar in teamverband het spektakel van wedstijdzeilen op een skutsje. Er worden diverse manches gevaren. Het arrangement is inclusief ontvangst, lunch en drankjes aan boord. € 102,00 p.p.
Weekeindje met skutsje er op uit!
Weekeindje varen met overnachting aan boord Van vrijdag 19u tot zondag namiddag huur je het schip inclusief bemanning. Voorzien van slaapzaal en betimmerde roef. € 95,00 p.p.
waterskieen of wakeboarden in friesland
Dagtocht zeilen & waterskiën Tijdens het heerlijk dagje zeilen komt de waterskiboot langszij en dan is het tijd voor waterskiën of wakeboarden! € 109,00 p.p.
teamuitje voor het bedrijf zeilen
Zeilen met groep (bedrijfsuitje/incentive) Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. Lekker ontspannen in de zitzakken met een glas wijn in de handen of actief meehelpen met het varen, het kan allebei! € 67,00 p.p.
teambuilding in friesland met zeilen
Teambuilding & zeilen Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. Actief meehelpen om het schip zo snel mogelijk te laten varen. € 110,00 p.p.
h20events voor spetterende bedrijfsuitjes in friesland
H2O activiteiten vanaf een eiland Een spectaculair, actief en afwisselend programma.
zelf flyboarden bedrijfs- of teamuitje
Flyboard clinic Vlieg als een vogel, en duik als een dolfijn. Dit moet je een keer gedaan hebben. € 45,00 p.p.
zeilen, vergaderen en overnachten
Bedrijfsuitje: vergaderen, zeilen & overnachten in in hotel te Friesland Vergaderen, zeilen en overnachten. € 139,00 p.p.
Escaperoom & middag skûtsjesilen in Sneek Na de ontsnapping heerlijk zeilen op het Sneekermeer, een heerlijke teamuitje. € 90,00 p.p.

Stel uw eigen arrangement samen

Organiseer het bedrijfsuitje dat precies aansluit bij jouw team. Je stelt namelijk een volledig unieke dag samen door los bij te boeken opties toe te voegen aan je arrangement. Klik op de onderstaande button voor de mogelijkheden. 

Los bij te boeken

 

 

Waar zijn onze uitjes bij te wonen?

We organiseren onze bedrijfsuitjes op diverse opstaplocaties in de regio van Sneek, namelijk in Heeg, Sloten, Koudum en Grou.

H2Oevents
De Skatting 44
8621 BW Heeg
info@h2oevents.nl
085-4012211

Boek je bedrijfsuitje bij H2Oevents!

Wij zijn er klaar voor, jij ook? Vraag dan snel een offerte aan, zodat je direct een offerte op maat hebt. En je profiteert ook nog eens van onze groepskorting als je een offerte aanvraagt. Wanneer mogen we jullie uitje organiseren?

Bekijk alle arrangementen Vraag een offerte aan

Bezig met laden