Bedrijfsuitje Friesland

Wanneer u een bedrijfsuitje in Friesland wil organiseren, is er volop keus. Friesland is bij uitstek de provincie om een spetterende buitenactiviteit in elkaar te zetten voor u en uw bedrijf. Er is volop natuurschoon aanwezig, met vooral mooie wateren om uw andere, sportieve kant te ontdekken. Bovendien vraagt een bedrijfsuitje op het water de nodige inspanning en teamwork; bijkomstige voordelen van zo’n dagje uit met het bedrijf. Tijdens een zeiltocht met één van de Friese skûtsjes heeft iedereen de optie om lekker de handen uit de mouwen te steken of om te kiezen voor een ontspannende dag op het dek, met een verfrissend drankje.

De leukste bedrijfsuitjes van Friesland

Een bedrijfsuitje naar Friesland boekt u snel een eenvoudig bij H2Oevents. Op nog geen uur rijden vanuit Utrecht of Amsterdam bent u aan het prachtige Friese vaarwater in Heeg. Van daaruit organiseren wij de leukste arrangement voor uw complete bedrijf of relaties. Er is veel mogelijk; van een dagdeel zeilen tot een all-inclusive arrangement, inclusief Friese oranjekoek, lunch, barbecue én overnachting. Daarnaast bieden we allerlei leuke extra activiteiten zoals boogschieten, pitch & putt of waterskiën. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

  • Op 60 min. rijden van Amsterdam of Utrecht
  • Unieke omgeving
  • Direct aan prachtig vaarwater
  • Arrangementen met spetterend karakter
Bedrijfsuitje Friesland

Wedstrijdzeilen met onze skûtsjes?

Zeilen op een skûtsje is zeilen op een voormalig vrachtschip dat nu nog steeds als wedstrijdschip wordt gebruikt. Daarom bieden wij ook met gasten aan boord dagtochten aan waarbij we gaan wedstrijdzeilen. Er is voor iedereen een taak aan boord en in de wedstrijdbaan kunnen we proberen de teams op de andere schepen de loef af te steken of om ze de wind uit de zeilen te nemen. De schepen gaan snel en de inzet van het team bepaald voor het grootste deel het resultaat. Daarom is wedstrijdzeilen ook leuk voor een teambuilding bedrijfsuitje. Wij bieden hierin diverse arrangementen.

Bedrijfsuitje in Friesland? H2Oevents.

Naast het skûtsjesilen maken wij nog van diverse andere activiteiten en onderdelen gebruik om uw bedrijfsuitje geheel naar uw wens in te kleden. Denk hierbij aan activiteiten als; museum-bezoek, kookclinic, vlotten bouwen, waterskiën, wakeboarden, flyboarden, RIB-varen, pitch & putt, mini-golf of een zeskamp. Ook voor catering en overnachting helpen wij u graag. Past een bedrijfsuitje in Friesland ook bij uw bedrijf? Bekijk dan de onderstaande arrangementen tips voor een bedrijfsuitje. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over een arrangement? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp of bel ons op: 038-3447421.

Arrangementen tips

Bezig met laden