Dagje Skûtsjesilen Friesland

Hoe ziet het arrangement eruit?

Hijs de zeilen en beleef het Skutsje-zeilen in Friesland. Prachtig zeilen op traditionele vrachtschepen die zijn omgebouwd tot snelle raceboten waar we in Friesland nog wedstrijden mee varen. 

Skûtsjesilen biedt een mooie mix tussen actie & gezelligheid. Een leuke activiteit voor een dagje uit met collega's, familie of relaties.

Aan boord kan er worden ontspannen in de zitzakken met een glas wijn in de handen of je kan actief meehelpen met het zeilen. Aan de fok, het roer, de zwaarden of het grootzeil, alle onderdelen kunnen worden bemand. 

Het zeilen kan worden afgewisseld met een andere activiteit zoals; flierljeppen, RIB-varen, Pitch & Putt, Flyboarden, waterskiën of een bezoek aan een museum. Een uitgebreide lunch op een van de schitterende terrasjes aan het water is ook mogelijk.
 
H2Oevents werkt alleen met eersteklas schepen die voldoen aan alle wettelijke eisen en waarbij de gasten volledig verzekerd zijn! Standaard vindt u op onze eigen skutsjes een toilet, reddingsvesten en zeilkeding. 

Het skûtsje-dagprogramma duurt van ca. 10u t/m 16.30u.
 

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

 

Specificaties

Dagprogramma Skûtsjesilen vanuit Heeg. aan te kleden met tal van activiteiten en goede catering! Voor een bedrijfsuitje, teamuitje of relatie-event!

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte350Geschikt vooriedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeeg, Balk, Koudum, Sloten, SneekPrijs€ 54,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden