Zeilarrangement Friesland

Zoekt u een zeilarrangement in Friesland? Ontdek dan onze zeilarrangementen in Friesland, hijs de zeilen en bekijk de wereld eens vanuit een andere hoek. Bij H2Oevents heeft u de keuze uit verschillende arrangementen. U zeilt met kleine tot grote groepen voor uw bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of ander evenement.

Een zeilarrangement in Friesland voor jong en oud

Onze zeilarrangementen in Friesland zijn voor iedereen. Je kunt een zeiltocht boeken voor een romantisch uitje met je geliefde of je gaat het water op voor wat quality time met je gezin of de hele familie. Ook als je op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje ben je verzekerd van een avontuurlijke dag met je collega’s. Bovendien leer je op geheel nieuwe wijze om met elkaar samen te werken. En hebben jullie de smaak te pakken, dan boek je er gewoon een extra activiteit bij.

Los bij te boeken

Bij H2O Events is het ook mogelijk om onder andere catering, activiteiten en overnachtingen toe te voegen aan de verschillende arrangementen. U kunt bijvoorbeeld optimaal ontspannen op het water met een hapje en een drankje. Of kies ervoor om een lunchpakket mee te nemen aan boord met een zalig broodje en diverse sandwiches.

Meer informatie

Zeilarrangement in Friesland boeken

Ben je enthousiast geworden en heb je een leuk zeilarrangement in Friesland gevonden? We verwelkomen je graag op de Friese Meren. Heb je een vraag of ben je benieuwd naar wat je nog meer bij ons kunt beleven?Aarzel daarom niet en neem contact op via 085-401 2211 of stuur een e-mail naar info@h2oevents.nl