Zeilarrangementen

Zoekt u een zeilarrangement in Friesland? Bij H2Oevents heeft u de keuze uit verschillende arrangementen. U zeilt met kleine tot grote groepen voor uw bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of ander evenement. Alle zeilarrangementen zijn uit te breiden met los bij te boeken onderdelen. Zo stelt u een arrangement samen die volledig voldoet aan uw wensen. Heeft u een vraag over onze activiteiten? Neem dan gerust contact met ons op.

vergaderen in friesland
Vergader- & Zeilarrangement Sneek `s-Ochtends vergaderen in Sneek en middags uitwaaien op een uniek zeilschip. Incl. vergaderruimte bij restaurant en een uitgebreid lunchbuffet. € 62,50 p.p.
flyboarden met team
dagje actie met Flyboarden, lunch en zeiltocht. Compleet programma met Flyboarden, een lunch en een zeiltocht. Vol met actie en afwisseling. € 107,00 p.p.
teamuitje zeilen met overnachting aan boord
Groepsuitje zeilen met overnachting op Skûtsje Heerlijke uitwaaien in Friesland. Een mooie zeiltocht over de meren met tussendoor een bezoek aan een dorpje of eiland. Of een activiteit als waterskieen tussendoor. Met overnachting aan boord. € 88,00 p.p.
waterskieen of wakeboarden in friesland
Dagtocht zeilen & waterskiën Tijdens het heerlijk dagje zeilen komt de waterskiboot langszij en dan is het tijd voor waterskiën of wakeboarden! € 109,00 p.p.
teamuitje voor het bedrijf zeilen
Zeilen met groep (bedrijfsuitje/incentive) Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. Lekker ontspannen in de zitzakken met een glas wijn in de handen of actief meehelpen met het varen, het kan allebei! € 67,00 p.p.
teambuilding in friesland met zeilen
Teambuilding & zeilen Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. Actief meehelpen om het schip zo snel mogelijk te laten varen. € 110,00 p.p.
zeilen, vergaderen en overnachten
Bedrijfsuitje: vergaderen, zeilen & overnachten in in hotel te Friesland Vergaderen, zeilen en overnachten. € 139,00 p.p.
zeilen vrijgezellenfeest
Dagje zeilen met een vrijgezellenfeest Een dagje skûtsjesilen is een aanrader voor een gezellig vrijgezellenfeest. € 62,00 p.p.
uitje bij badmeester keimpe te balk
Afwisselend dagprogramma vol watersport!
H2O Meerkamp In kleinere groepjes gaan de gasten roulerend diverse activiteiten ervaren. Van zeilen tot solex-rijden. Tal van mogelijkheden! € 92,00 p.p.
melkrace
Steek je collega's de loef af!
Melkrace zeilregatta De race start in Heeg. Het restaurant heeft verse melk nodig en deze moet vandaag worden aangeleverd. En dat gebeurd net als vroeger op een Skûtsje... € 95,00 p.p.
h20events voor spetterende bedrijfsuitjes in friesland
H2O activiteiten vanaf een eiland Een spectaculair, actief en afwisselend programma.
Bezig met laden