Zeilen met groep (bedrijfsuitje/incentive)

Hoe ziet het arrangement eruit?

Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. Ontspannen in de zitzakken met een glas wijn in de handen of actief meehelpen met het varen, het kan allebei!

Het zeilen kan worden afgewisseld met een andere activiteit zoals; flierljeppen, boerengolf, waterskiën of een bezoek aan een museum. Een uitgebreide lunch op een van de schitterende terrasjes aan het water is ook mogelijk. U stelt uw eigen programma samen via de (vrijblijvende) offerte-tool.
 
H2Oevents vaart alleen met eersteklas schepen die voldoen aan alle wettelijke eisen en waarbij de gasten volledig verzekerd zijn! Onze eigen skutsjes zijn voorzien van toilet, zeilkleding voor alle gasten en zitgelegenheid binnen. 

Dit dagprogramma duurt van 10.00 uur  t/m 16.30 uur.

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

Specificaties

Dagprogramma van 10-17u heerlijk zeilen in Friesland. Aan te kleden met leuke activiteiten & catering.

Minimum groepsgrootte10Maximum groepsgrootte350Geschikt vooriedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeeg, Koudum, Balk, SlotenPrijs€ 54,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden