Vaararrangementen

Wil je Friesland beter leren kennen en zoek je een leuk en origineel dagje weg? Dan is een vaararrangement op het Friese water een unieke belevenis voor je. Een ruim aanbod aan verassende vaararrangementen in Friesland. Gezellig op het water met groepen van groot tot klein. Combineer jouw arrangement met los bij te boeken modules en creëer een onvergetelijke dag voor iedereen.

 

Varen op het water

Of je nu de teamspirit op je werk wilt versterken, een vrijgezellenfeest gaat organiseren of toe bent aan quality time met je familie, we bieden je een buitengewone ervaring aan tijdens een vaartocht op het water. Wil je bijvoorbeeld genieten van de omgeving en houd je van een leuk wedstrijdelement? Kies van voor de spannende melkrace zeilregatta.

Geschikt voor verschillende groepen

Onze arrangementen zijn geschikt voor groepen van twintig tot vijfhonderd mensen, dus iedereen kan mee! Bovendien kun je op verschillende plekken aan boord, zoals Sloten, Koudum, Heeg en Grou, waardoor er altijd een opstapplaats bij jou in de buurt is.

Onze vaararrangementen

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk als je bij ons een vaararrangement boekt. Van een actieve dag met echte Friese sporten als skûtsjesilen en fierljeppen tot aan een volledig verzorgd zeilarrangement met drankjes, lunch en een smaakvolle barbecue.

Bekijk alle arrangementen

Ga je voor de escaperoom of voor het driegangenmenu?

Heb je een leuk arrangement gezien en vraag je je af welke losse onderdelen je er nog bij kunt boeken? Hier zijn talloze opties voor waarbij je je dag nog specialer maakt met verschillende gezellige activiteiten, zoals een fiets huren, pijl-en-boogschieten, een escaperoom bezoeken, flyboarden of een pitch-and-puttgolfspel.

Los bij te boeken modules

Waarom een vaararrangement bij H2O Events?

Bij H2Oevents werken we met een zeer enthousiast team dat bestaat uit echte waterfanaten. We organiseren onze vaartochten in Friesland. Zo bieden we onder andere zeiluitjes aan bij het wateren in de buurt van Sneek, Heeg, Koudum en Balk. Bovendien heb je bij ons het grote voordeel dat je de keuze hebt uit vele aanvullende belevenissen, zodat je je dag helemaal zelf invult. 

Hoe boek je een van onze vaararrangementen?

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze vaararrangementen? Vraag gerust een offerte bij ons aan. Kies via onze website het arrangement van je keuze en kies welke elementen je nog wilt toevoegen aan je uitstapje. Je ziet hier meteen hoeveel je dagje uit gaat kosten. Uiteraard mag je ook even contact met ons opnemen als je nog vragen hebt.

Neem contact op

Neem telefonisch contact met ons op via 085-401 22 11 voor meer informatie over onze vaararrangementen of stuur gewoon een appje. Stuur je liever een mail? Neem dan contact met ons op via info@h2oevents.nl. We vertellen je graag meer over onze arrangementen en alle extra’s om je zo een schitterende dag te bezorgen waar je met veel plezier op terugkijkt.