Middag zeilen vanuit Muiden (12 gasten)

zeilen op het markermeer
Een actief uitje met genoeg ruimte voor ontspanning.

Het perfecte uitje voor een middag met relaties, vrienden of familie. Een mooie zeiltocht op onze Bruzer vanuit het sfeervolle Muiden. 

Tijdens het welkomstwoord door de schipper en zijn maat wordt het een en ander uitgelegd over het zeilen. Daarna gaan de trossen los en hijsen jullie de zeilen.

Iedereen kan zoveel mogelijk meehelpen met het zeilen. De zwaarden, de zeilen, het helmout etc. Het moet allemaal worden bediend.

 

H2Oevents is aangesloten bij VZR Garant.

We gaan het Markermeer op. Aan boord is de koelkast goed gevuld en lunch, hapjes en een BBQ of diner zijn bij te boeken.

Tussendoor maken we een stop op een eiland (Pampus) of gaan voor anker in de luwte van een eiland. Kiezen jullie voor een barbecue? We zeilen tot circa half vijf en als we aanmeren in Muiden steken we de barbecue aan boord aan. We liggen op een hele mooie sfeervolle plek in hartje Muiden.

Aan boord is plek voor 12 gasten en als je wilt kun je zoveel mogelijk meehelpen met het zeilen. Aan boord zijn drankjes aanwezig (nacalculatie) en optioneel kunnen wij heerlijke actering verzorgen voor aan boord.

Van uitgebreide lunch tot BBQ als afsluiter.

Prijs
€ 885 p.s.
Minimum groepsgrootte
6
Maximum groepsgrootte
12
Geschikt voor
alle
Duur
middag
Opstapplaatsen
Muiden

Offerte maken voor een sfeervol en actief groepsuitje

Stap 1 van 3
Selecteer het aantal personen en opstapplaats