Teambuilding Friesland

Bepaalde arrangementen die we bij H2Oevents aanbieden zijn gespitst op teambuilding. Daarbij is samenwerking en de juiste teamgeest van belang om de opdrachten te laten slagen. Daarbij is natuurlijk de insteek om de teambuilding te vergroten een factor die op de werkvloer terugkomt. Daarom kunnen we van tevoren gezamenlijk bepalen wat de speerpunten zijn bij de activiteiten. U kunt er ook voor kiezen om deze achterwege te laten en zonder de focus op teambuilding diverse activiteiten te doen. Samenwerken en overleg is echter automatisch een factor bij het voltooien van de opdrachten en zal altijd bijdragen aan de teambuilding.

Voordelen van teambuilding

Een perfecte dag voor teambuilding in Friesland bestaat uit een event waarbij uw werknemers, collega’s of teamgenoten elkaar echt nodig hebben, maar ook zichzelf tegenkomen. Het vraagt veel energie, maar de juiste teambuilding zorgt juist dat er nog meer energie uitkomt als resultaat. Ieder individu wordt gestuurd om samen te werken met een ander, om zo de opdrachten tot een goed einde te brengen. Het bevordert het groepsgevoel, door samen te lachen of angsten te overwinnen. Perfect als bedrijfsuitje, maar ook ook zeer gezellig en zelfs leerzaam als teamuitje. Wat het doel ook is, de meest uitdagende uitjes boek je bij H2Oevents.

Op 60 min. rijden van Amsterdam of Utrecht
Unieke omgeving
Direct aan prachtig vaarwater
Arrangementen met spetterend karakter

Meer dan 20 arrangementen te boeken

Bij H2Oevents bieden we meer dan 20 verschillende arrangementen aan. De een wat meer, de ander wat minder gefocust op teambuilding. Bekijk onderaan deze pagina onze tips voor een arrangement dat het meest geschikt is als het om het versterken van het groepsgevoel gaat. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje skûtsjesilen? Ontdek de mogelijkheden van zo'n uniek zeilschip, ervaar dat de inzet van het team bepaald hoe goed het schip vaart. Alle functies aan boord kunnen moeten door het team worden bezet, samenwerken en communiceren is doorslaggevend. Ontzettend leuk als personeelsuitje. Interessant?

Teambuilding in Friesland? H2Oevents!

Elk arrangement is uit te breiden met de nodige extra’s. Van actieve en sportieve activiteiten tot een overnachting in het Stayokay van Heeg, waar onze locatie ook is gevestigd. Wilt u graag genieten van onze catering service? Bekijk de mogelijkheden en boek uw lunch, barbecue of buffet er als extra bij. Maak er een heerlijke en onvergetelijke dag van, waarbij teambuilding centraal staat. Wij bevinden ons op slechts 60 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht. Schitterend vaarwater is dichterbij dan u denkt! Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over een arrangement? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp of bel ons op 038-3447421.