Teamuitje Friesland

Heeft u de eer of misschien last gekregen voor het organiseren van een teamuitje in Friesland? Dan bent u in beide gevallen bij H2Oevents aan het juiste adres. Het maakt niet uit of u het nu leuk vindt om een teamuitje te organiseren, of dat u hiervoor met de handen in het haar zit. Bij H2Oevents bieden we diverse arrangementen aan waarmee uw volleybal-, hockey-, voetbalteam of welk team dan ook, een spetterend uitje zal beleven. Friesland is bij uitstek dé provincie om een spetterend teamuitje in elkaar te zetten en hier maken wij bij H2Oevents dankbaar gebruik van. Het prachtige vaarwater en de open en groene landschappen lenen zich perfect uit voor een sportief en geslaagd teamuitje.

Leuk & origineel groepsuitje

Een leuk en origineel groepsuitje in Friesland boekt u snel en eenvoudig bij H2Oevents. Wij zijn gevestigd in het prachtige aan water gelegen Heeg, wat op nog geen uur rijden vanuit Utrecht of Amsterdam ligt. Daarbij bent u vanuit Heeg binnen een kwartier in Sneek en is Heerenveen in slechts 30 minuten te bereiken. Vanuit Heeg organiseren wij de sportiefste en meest gezellige groepsuitjes waar teambuilding voorop staat. Hierin is ontzettend veel mogelijk; van een compleet verzorgd arrangement voor de hele dag tot een dag(deel) zeilen of activiteiten uitvoeren. Samen organiseren we het leukste teamuitje.

Op 60 min. rijden van Amsterdam of Utrecht
Unieke omgeving
Direct aan prachtig vaarwater
Arrangementen met spetterend karakter

Boek uw bedrijfsuitjes in Friesland

Wil je een leuk uitje organiseren voor uw hele bedrijf? Bekijk dan onze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes in Friesland. Hier vind je arrangementen die geschikt zijn voor nog grotere groepen en activiteiten voor het hele bedrijf.

Teamuitje in Friesland? H2Oevents.

Het leukste uitje voor uw voetbalteam, volleybalteam of ander team organiseren? Kies dan voor een teamuitje in Friesland met H2Oevents. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het helpen organiseren van teamuitjes. Kom (actief) genieten van de prachtige omgeving dat Friesland vanaf het water en land te bieden heeft. Wij bevinden ons op slechts 60 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht. Een uniek groepsuitje is dichterbij dan u denkt! Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over een arrangement of een ander uitje zoals een vrijgezellenfeest? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp of bel ons op: 038-3447421.

3 Arrangementen ideeën voor teamuitjes

Omdat er zoveel mogelijk is bij het organiseren van een teamuitje hebben wij alvast de drie populairste arrangementen voor groepen geselecteerd:

  • Skûtsjesilen en Pitch & Putt Golf
  • RIB (speedboot) varen
  • Skûtsje-wedstrijd

Bent u geïnteresseerd in een van deze ideeën voor een teamuitje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het betreffende arrangement. Niet helemaal wat u zoekt? We hebben meer dan 20 unieke arrangementen, deze vindt u via onderstaande knop.