Sk├╗tsje-wedstrijd

Hoe ziet het arrangement eruit?

Skutsjes zijn de oudste maar vooral ook snelste schepen op de Friese binnenwateren!  Deze unieke schepen van gemiddeld 100 jaar oud zijn omgebouwd tot ware racemonsters en nemen ieder jaar deel aan de SKS en IFKS skutsje-wedstrijden.

H2Oevents biedt skutsje-wedstrijden voor bedrijven aan op schepen die deelnemen aan de IFKS. Samen met de vaste schipper en maat moet uw team ervoor zorgen dat het schip de strijd aan kan gaan! Alle gasten krijgen een taak aan boord; van het peilen van de waterdiepte tot het bedienen van de fok!

De wedstrijdleiding legt een baan uit waarin de schepen elkaar vaak tegenkomen; tactiek, inzet en samenwerking bepalen daarom het resultaat! We varen 3 manches met tussen de middag een picknicklunch op een eiland of koffietafelbuffet bij een restaurant in Heeg. Rond 15u maken we nog een stop op een eiland voor een gezellig borrelmoment voor de laatste en beslissende manche! 

Het programma vindt plaats op het Heegermeer en tussen de middag lunchen we aan boord, op een eiland of bij een restaurant. Het zeilprogramma duurt tot circa 16.30u en kan vervolgens nog worden aangekleed met een barbecue of diner.

Dit arrangement is inclusief ontvangst met koffie/thee en Friese Oranjekoek, drankjes & hapjes aan boord en een lunchbuffet.

 

skutsjezeilen vanuit Heeg

H20 events vaart alleen met eersteklas schepen die voldoen aan alle wettelijke eisen en waarbij de gasten volledig verzekerd zijn!

Dit dagprogramma duurt van 10.00 uur  t/m 16.30 uur.
 

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

Specificaties

Incl. ontvangst, lunch en drankjes aan boord.

Minimum groepsgrootte22Maximum groepsgrootte360Geschikt vooriedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeeg, Woudsend, Sloten, Sneek, Koudum, BalkPrijs€ 102,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden