Teambuilding & zeilen

teambuilding in friesland met zeilenalle hens aan dek: skutsje zeilen met het bedrijfkatapult bouwenstrategie en zeilen

Hoe ziet het arrangement eruit?

Skûtsjesilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. 
Actief meehelpen om het schip zo snel mogelijk te laten varen.

Ontdek de mogelijkheden van zo'n uniek zeilschip, ervaar dat de inzet van het team bepaald hoe goed het schip vaart. Alle functies aan boord kunnen moeten door het team worden bezet, samenwerken en communiceren is doorslaggevend.

Halverwege de dag komen we aan op een eiland en hier moeten de teams ieder hun eigen katapult bouwen. Samenwerking en teamgeest zijn noodzakelijk om de opdracht succesvol te volbrengen.

De mega-katapult moet gebouwd worden van hetgeen voor handen is; touw en houten palen. Als de katapults gereed zijn gaan we met kokosnoten schieten!!

Van te voren bepalen we samen met u wat de doelstellingen en aandachtspunten zijn. Dit programma kan ook zonder 'doelstellingen' worden ingezet. In dat geval ligt het zwaartepunt niet op analyse en teambuilding.

Dit dagprogramma duurt van 10.00 uur  t/m 16.30 uur.
 

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

Specificaties

Dagprogramma zeilen afgewisseld met een mooie teamopdracht.

Minimum groepsgrootte10Maximum groepsgrootte100Geschikt vooriedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeeg, Koudum, Woudsend, BalkPrijs€ 110,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden