Weekeindje varen met overnachting aan boord

Hoe ziet het arrangement eruit?

Inschepen op vrijdagavond vanaf 19u. Overnachting op onze ligplaats in Heeg. Einde van het programma zondagmiddag rond 16u. Inclusief schipper en maat. Jullie mogen zelf zoveel mogelijk meehelpen met het zeilen.  

We gaan zaterdag lekker zeilen op het Heegermeer en de Fluessen en als bestemming voor de zaterdagavond gaan we naar een van deze gezellige plaatsen; Sneek, Langweer, Lemmer of Workum.

Na een gezellige avond varen we op zondag terug in de richting van Heeg. 

We zeilen tot ca. 16u.

Eigen catering is toegestaan. Natuurlijk kunnen wij ook alles voor jullie regelen.

Aan boord is een kombuis met koelkast en keukeninventaris. Je kan zelf eten klaarmaken. Ook kunnen we met een lokale slagerij (Heeg, Sneek & Langweer) regelen dat zij een BBQ bij het schip bezorgen. 

Meer informatie skutsje 't Zwarte Schaap klik hier

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

Specificaties

Boothuur incl. schipper van vrijdagavond tot en met zondagmddag. Eigen catering toegestaan.

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte24Geschikt voorIedereenDuurMeerdaags programmaOpstapplaatsenHeeg, SneekPrijs€ 95,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden