All-inclusive bedrijfsuitje zeilen

Hoe ziet het arrangement eruit?

Skutsje-zeilen met H2Oevents

Actief zeilen maar ook volop momenten om lekker te relaxen en te genieten. Samen met je collega's of relaties en de bemanning van het skutsje zet je de koers uit en gaan de trossen los! We gaan zeilen op het Heegermeer en De Fluessen en aan boord mag iedereen meehelpen. Maar er is ook genoeg tijd om te relaxen, te netwerken of om te genieten. 

Onze eigen skutsjes zijn voorzien van een toilet, zeilkleding voor alle gasten, zitgelegenheid binnen, reddingsvesten en zitzakken.

Programma

10.30u ontvangst met koffie & Friese oranjekoek bij restaurant in centrum van Heeg.
Welkomstwoord door schipper en dan lekker zeilen!

12.30u ontvangst bij mooi horecabedrijf aan het water voor een uitgebreid lunchbuffet, met luxe bolletjes, divers beleg en natuurlijk een kroket en soep.

13.30u lekker zeilen en onderweg doen we nog een dorpje aan of gaan we in de luwte van een eiland ontspannen borrelen.

Aan boord zijn gekoelde drankjes (5 per persoon) aanwezig. Inclusief een borrelhapje, bestaande uit kaas, worst en een snickers.

16.30u Aanvang uitgebreid barbecuebuffet bij een restaurant aan het water. (5 soorten vlees/vegetarisch, salades, stokbrood en frites) met gedurende 2 uur onbeperkt Hollands drankenpakket inclusief koffie/thee aan het einde.

* Dit arrangement is inclusief het gebruik van zeilkleding (broek en jas) en 5 consumpties per persoon en een borrelhap aan boord van het skutsje.

Specificaties

All-inclusive skutsje-zeilen; ontvangst met koffie & Friese oranjekoek, uitgebreid lunchbuffet bij restaurant aan het water, drankjes aan boord, barbecue bij restaurant aan het water met daarbij afkoop drank voor 2u. Incl. zeilkleding & skutsje met gastvrije bemanning!

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte400Geschikt vooriedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeegPrijs€ 142,50 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskortingVrijblijvend prijsvoorstel

Offerte maken voor een sfeervol en actief groepsuitje

Arrangement: All-inclusive bedrijfsuitje zeilen

Maak onderstaand een keuze uit extra ingredi├źnten die u kunt toevoegen aan het door u gekozen arrangement. De prijzen zijn incl. BTW en per persoon.

Selecteer aantal personen

Aantal personen:   x  € 142,50 p.p.
compleet arrangement bedrijfsuitje

Voeg optioneel onderstaande onderdelen toe aan uw uitje:

Catering

6,50 p.p.Aantal personen: 

Na het afmeren van het skutsje staat gereed op het terras een heerlijke Korenwijn met haring.

26,00 p.p.Aantal personen: 

Mooie scheepskist met fles Muier Schipperbitter. De deksel van de houten kist is versierd met een aantal scheepsknopen en een stuurrad.

In de kist zitten 2 vergrendelde borrelglaasjes en een halve liter overheerlijke Schipperbitter. Prachtig relatiegeschenk om mee te geven als aandenken aan de heerlijke dag zeilen in Friesland.

Deze is ook heel geschikt als prijs voor het winnende team van een skutsje-wedstrijd of melkrace.

Activiteiten

25,00 p.p.Aantal personen: 

Tijdens het zeilprogramma komt op een bepaald moment een snelle RIB langszij. Deze haalt in groepjes van 12 de gasten op voor een spectaculaire tocht over het meer.

RIB varen is een uniek tussendoortje wat de haren recht overeind doet zetten!

Meer informatie over ons RIB-varen?

Kijk ook eens op onze speciale website www.ribhuren.nl

Overnachten

65,00 p.p.Aantal personen: 

Hotelovernachting in Sneek, Balk, Heeg of Koudum. Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer, per nacht, inclusief ontbijt.

In overleg, en in afstemming met het arrangement reserveren wij bij het hotel.

Prijs is vanaf prijs, afhankelijk van seizoen. Hiervoor kan nog een toeslag worden berekend. Hierover informeren wij u direct na het aanvragen van de offerte.

32,50 p.p.Aantal personen: 

Pension overnachting in Heeg bij Stayokay.

H2Oevents heeft haar vaste ligplaats aan de kades van Stayokay!

De prijs van een overnachting varieert en is afhankelijk van de datum.

De genoemde vanafprijs is gebaseerd op 4 personen per kamer, per nacht, exclusief ontbijt. Inclusief linnengoed. (zelf handdoeken meenemen).

Nadat u bij ons een boeking heeft gedaan krijgt u z.s.m. een bevestiging van de werkelijke prijs van de overnachting. Hierbij volgen wij de prijzen van Stayokay op haar eigen website. Via ons betaald u dus altijd hetzelfde als direct via Stayokay.

Meer informatie op www.stayokay.com

De offerte wordt in pdf-formaat beschikbaar gesteld, deze kunt u bij het volgende scherm opslaan op uw pc, tablet of smartphone.

De offerte is geheel vrijblijvend.

Bezig met laden