All-inclusive bedrijfsuitje zeilen

Hoe ziet het arrangement eruit?

Skutsje-zeilen met H2Oevents

Actief zeilen maar ook volop momenten om lekker te relaxen en te genieten. Samen met je collega's en de bemanning van het skutsje zet je de koers uit en gaan de trossen los! We gaan zeilen op de Friese binnen wateren en aan boord mag de helft van het team actief meehelpen. De rest mag lekker relaxen in de zitzak en genieten. En dit kunnen we natuurlijk rouleren.

Onze eigen skutsjes zijn voorzien van zeilkleding voor alle gasten, zitgelegenheid binnen, reddingsvesten en zitzakken.

Speerpunten van H2Oevents.nl


-Vanuit Heeg (Friesland - 1 uur rijden vanaf Utrecht/Amsterdam)
-Enthousiaste bemanning.
-Verschillende elementen in een dag, van actief zeilen tot gezellig loungen aan boord in de luwte van bijv. een eiland
-Gasten die actief willen zijn, laten wij actief zijn, maar als de gasten dit niet willen dan zorgen wij ervoor dat de boot wordt gevaren. Dit zorgt voor een relaxte balans.

Programma

10u ontvangst met koffie & Friese oranjekoek bij restaurant in centrum van Heeg.
Welkomstwoord door schipper en dan lekker zeilen!

12u ontvangst bij mooi horecabedrijf aan het water voor een uitgebreid lunchbuffet, met luxe bolletjes, divers beleg en natuurlijk een kroket en soep.

13u lekker zeilen en onderweg doen we nog een dorpje aan of gaan we in de luwte van een eiland ontspannen borrelen.

17u aanvang uitgebreide barbecuebuffet (5 soorten vlees/vegetarisch, salades, stokbrood en frites) met gedurende 2 uur onbeperkt Hollands drankenpakket inclusief koffie/thee aan het einde.

* Dit arrangement is inclusief het gebruik van zeilkleding (broek en jas) en 4 consumpties per persoon aan boord van het skutsje.

Het skûtsje-dagprogramma duurt van ca. 10u t/m 16.30u.

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

 

 
 

Specificaties

Inclusief; koffie met Friese oranjekoek, lunchbuffet bij restaurant, drankjes aan boord, barbecue bij restaurant, afkoop drank (2u), zeilkleding & dagtocht zeilen.

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte400Geschikt vooriedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeegPrijs€ 129,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden