Dagje actie met Flyboarden, lunch en zeiltocht.

Hoe ziet het arrangement eruit?

Dit gave uitje begint rond 10u in het restaurant het Skippershus op vakantiepark de Kuilart in Koudum. (ca. 1 uur rijden vanaf Amsterdam/Utrecht).

Tijdens de koffie krijgen jullie uitleg over het programma en het flyboarden (deelname op eigen risico). Jullie gaan vliegen als een vogel en duiken als een dolfijn! Een krachtige waterstraal is verbonden aan een (fly)board onder je voeten. De straal duwt je uit het water en hierop probeer je te blijven staan..  Het lukt bijna iedereen om na 5 minuten de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Per persoon zijn jullie ca. 10 minuten aan het vliegen.

Na de clinic staat in het restaurant een uitgebreid lunchbuffet gereed en kunnen jullie kiezen uit luxe broodjes & divers beleg, jus d’orange, melk en koffie/thee.

Na de lunch ligt rond 14.00u het skûtsje gereed en haalt de bemanning jullie op voor een mooie zeiltocht. Het is tijd om lekker uit te waaien op de Fluessen en het Heegermeer. Jullie mogen allemaal zoveel mogelijk meehelpen met het zeilen. Tussendoor maken we nog een pitstop op een eiland of gaan langs bij een terrasje in een dorpje. Wat jullie willen!

Rond 17u meren we weer aan in Koudum. Het programma is klaar of je kiest voor een optioneel diner of BBQ buffet. Dit organiseren wij dan ook bij restaurant het Skippershus op De Kuilart.

H2Oevents is aangesloten bij VZR Garant.
Minimum groepsgrootte
8
Maximum groepsgrootte
36
Geschikt voor
Iedereen
Duur
Meerdaags programma
Opstapplaatsen
Heeg

Offerte maken voor een sfeervol en actief groepsuitje

Stap 1 van 3
Selecteer het aantal personen en opstapplaats