Dagtocht zeilen & waterskiën

Hoe ziet het arrangement eruit?

Skutsje-zeilen staat garant voor een ontspannen maar ook actieve belevenis. Samen met de bemanning varen jullie het schip en geregeld moet er wat worden gedaan. Maar er is ook volop tijd om te relaxen. Tijdens deze mooie dagtocht gaan we afhankelijk van de windrichting en jullie wensen ook nog langs in een dorpje of maken een stop bij een eiland.

Daarnaast komt 's-middags de waterskiboot langszij zodat iedereen om beurten het waterski-spektakel kan ervaren. Wij zorgen voor wetsuits en een goede instructie. Je kan kiezen tussen waterskiën of wakeboarden.

Dit spektakel lijkt wellicht alleen voor de lenige en sportievelingen onder ons maar in de praktijk blijkt dat iedereen, ook uw collega's, het graag ervaren!

Dit dagprogramma duurt van 10.00 uur  t/m 16.30 uur.
 

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

Specificaties

Dagprogramma skutsje-zeilen met tussendoor waterskiën of wakeboarden.

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte150Geschikt vooriedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeeg, Balk, Sloten, SneekPrijs€ 79,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden