Groepsuitje zeilen met overnachting op Sk├╗tsje

teamuitje zeilen met overnachting aan boordskutsje heegdagtocht zeilen frieslandbedrijfsuitje dagtocht zeilen

Hoe ziet het arrangement eruit?

Heerlijke uitwaaien in Friesland op een echt wedstrijd-skutsje. Dat is een belevenis! Wij zorgen voor een schitterende zeiltocht over de meren met tussendoor een bezoek aan een dorpje of eiland. Met een skutsje kom je overal!

Heb je zin om actief te zijn dan kun je zoveel als je wilt meehelpen bij het varen. Dit betekent niet dat alle gasten continue aan zet zijn. Dat bepalen de gasten zelf. Dit zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij actie en ontspanning in balans zijn. Onze skutsjes zijn voorzien van heerlijke zitzakken, toilet en koelboxen.

Het zeilen kan worden afgewisseld met een andere activiteit zoals; RIB-varen, flyboarden, banaanvaren, flierljeppen, boerengolf, waterskiën of een bezoek aan een museum. Een uitgebreide lunch op een van de schitterende terrasjes aan het water is natuurlijk ook mogelijk.
 
H2Oevents werkt alleen met eersteklas schepen die voldoen aan alle wettelijke eisen. De bemanning stelt de gast centraal wat zorgt voor een heerlijke ongedwongen zeiltocht.

Het skûtsje-programma met overnachting aan boord duurt van ca. 10u  t/m 9u de volgende dag.

In Heeg hebben wij een eigen ligplaats, met een restaurant waar je een ontbijtbuffet kan bestellen. Eigen catering mag natuurlijk ook!

Eventueel kan u ook voor meerdaagse overnachtingen kiezen waarbij verdere bestemmingen of meerdaagse tochten door Friesland mogelijk zijn.

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

 

Specificaties

Dagtocht zeilen met overnachting in het skutsje. Eigen catering toegestaan.

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte18Geschikt voorIedereenDuurMeerdaags programmaOpstapplaatsenHeegPrijs€ 85,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden