Kom zeilen met je bedrijf

Een bedrijfsuitje in Friesland organiseren vereist heel wat geregel. Waar de een het geweldig vindt om te organiseren, daar kan de ander er tegenop kijken. Wie je ook bent, zeilen met H2Oevents is de oplossing voor iedereen. Waarom? H2Oevents heeft jarenlange ervaring in het organiseren van diverse uitjes en heeft meer dan 20 unieke arrangementen samengesteld zodat elk bedrijfsuitje als topervaring wordt beleefd. Of u uw personeel of collega’s nu wilt verwennen met een compleet verzorgd arrangement of alleen een ochtend of middag wilt zeilen, bij H2Oevents is (bijna) alles mogelijk. Allemaal mogelijk op van onze typische Friese boten: skûtsjes.

Waarom zeilen?

Een dag(deel) zeilen als bedrijfsuitje in Friesland is niet alleen leuk, maar kan zowel actief als rustgevend zijn. Actief voor de personeelsleden die de handen uit de mouwen willen steken en het skûtsje varende willen houden. Rustgevend voor de personeelsleden die willen relaxen en – onder het genot van een drankje – genieten van het zeilen en de prachtige omgeving. Wij bieden arrangementen met zowel een actief als rustgevend, maar bovenal spetterend karakter. Skûtsjesilen is een geschikt evenement voor elk personeelslid.

Op 60 min. rijden van Amsterdam of Utrecht
Unieke omgeving
Direct aan prachtig vaarwater
Arrangementen met spetterend karakter

Skûtsjesilen met uw personeel/collega's

Voor een onvergetelijke ervaring gaat u met uw collega’s skûtsjesilen. Het skûtsje is een voormalig vrachtschip dat wij bij H2Oevents inzetten voor diverse uitjes. U kent het skûtsje wellicht van het wedstrijdzeilen, een oeroude Friese sport. Ook dat kunnen we bij H2Oevents nabootsen met uw bedrijf. Hierbij is er voor iedereen een taak aan boord en wordt er in de wedstrijdbaan gestreden om de eerste plek. Op skûtsjes draagt de inzet van elk individu bij aan de snelheid van het schip en dus is teambuilding ontzettend belangrijk. Een bijkomend voordeel van zeilen als bedrijfsuitje dat volledig samen met u kan worden afgestemd. Meer informatie?

Zeilen met collega's? H2Oevents.

Het leukste uitje voor uw collega’s of personeel organiseren? Kies er dan voorom te zeilen met H2Oevents. Kom genieten van de prachtige omgeving, dat u vanaf het water kan ondekken en laat het personeel actief meedoen op het skûtsje of gewoon relaxen op het dek. Past zeilen ook bij uw organisatie? Bekijk dan de onderstaande arrangementen tips voor een leuk uitje. Wij bevinden ons op slechts 60 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht. Schitterend vaarwater is dichterbij dan u denkt! Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over een arrangement? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp of bel ons op 038-3447421.