Escaperoom & middag skûtsjesilen in Sneek

Ontsnap uit de escaperoom en ga daarna heerlijk zeilen

Een afwisselend arrangement voor jouw team-, vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje.

In de ochtend ontvangen we jullie in de Escape Room in Sneek. Daar probeer je in verschillende groepjes tegelijkertijd te ontsnappen. Deze race tegen de klok duurt circa 1 uur. Daarna rijden jullie op eigen gelegenheid naar de Beachclub in Sneek waar een heerlijke lunch voor jullie klaar staat. 

Het skutsje met bemanning meert af voor de beachclub en na het welkomswoord door de bemanning mogen de handen uit de mouwen!  Lekker ontspannen op het dek met een glas wijn in de handen of actief meehelpen met het varen, het kan allebei!

Het leuke aan zeilen met een skûtsje is dat men de schipper en zijn maat kan helpen met alle facetten van het zeilen! Aan de fok, het roer, de zwaarden of het grootzeil, alle onderdelen kunnen worden bemand. Daarmee staat het zeilen voor actie & avontuur. Tussendoor doen we nog een dorpje aan of maken we een stop op een eiland voor een hapje en een drankje. Eigen consumpties aan boord zijn toegestaan, maar alcholgebruik alleen met mate!

Overigens betekent dit niet dat iedereen continue aan de slag is, dat bepaal je zelf. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij actie en ontspanning in balans zijn. Het zeilen kan worden afgewisseld met een andere activiteit zoals; flyboarden, rib-varen, flierljeppen, boerengolf, waterskiën of een bezoek aan een museum. 

H20events werkt alleen met eersteklas schepen die voldoen aan alle wettelijke eisen. De bemanning stelt de gast centraal wat zorgt voor een heerlijke ongedwongen zeiltocht. Het zeilprogramma programma duurt van 13 t/m 17u.

Optioneel kun je aan dit arrangement nog een diner bij de Beachclub toevoegen, dit kun je samenstellen via de offertetool.

 

 

H2Oevents is aangesloten bij VZR Garant.

Specificaties

Dagdeel zeilen op een prachtig skutsje met bemanning. Tussendoor doen we nog een eiland of dorpje aan. Vertrek vanuit een sfeervol watersportdorpje in Friesland.

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte350Geschikt vooriedereenDuurmiddag / avondOpstapplaatsenHeeg, Koudum, Sloten, SneekPrijs€ 90,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskortingVrijblijvend prijsvoorstel

Offerte maken voor een sfeervol en actief groepsuitje

Arrangement: Escaperoom & middag skûtsjesilen in Sneek

Maak onderstaand een keuze uit extra ingrediënten die u kunt toevoegen aan het door u gekozen arrangement. De prijzen zijn incl. BTW en per persoon.

Selecteer aantal personen

Aantal personen:   x  € 90,00 p.p
Escaperoom & middag skûtsjesilen in Sneek

Voeg optioneel onderstaande onderdelen toe aan uw uitje:

Catering

7,50 p.p.Aantal personen: 

Bij aankomst in het restaurant staat er voor u klaar een heerlijk bakje koffie, capuccino of thee (2 stuks p/p) met heerlijke Friese oranjekoek.

Ons welkomswoordje doen we tijdens de koffie, de schepen liggen bij het restaurant!

13,00 p.p.Aantal personen: 

Gekoeld drankpakket bevat 5 consumpties per persoon. Bier, fris en wijn. Het drankpakket stemmen we af op de deelnemers. Bijvoorbeeld bij relatief meer dames zorgen we voor extra wijn. Bij meer heren zorgen we voor extra blikjes bier etc.

Handig om te weten; onze eigen skûtsjes zijn voorzien van een net toilet!

24,95 p.p.Aantal personen: 

De groep maakt ter plekke een keuze uit onderstaande 2 gangen:

Hoofdgerecht

 • Alle burgers (voor de Vegetarische burger geldt een toeslag)
 • Kip Saté
 • Schnitzel
 • Zalm
 • Vega Curry of de Kip Curry


Nagerechten

 • Cheesecake met een bolletje ijs
 • Appelgebak met een bolletje ijs
 • Apfelstrudel met een bolletje ijs
 • Panna cotta met een rood fruit coulis
 • Klein dessert
 • Parijse soes met een bolletje ijs erin

Drankjes rekent u ter plekke zelf af met het restaurant.

 

Activiteiten

25,00 p.p.Aantal personen: 

Tijdens het zeilprogramma komt op een bepaald moment een snelle RIB langszij. Deze haalt in groepjes van 12 de gasten op voor een spectaculaire tocht over het meer.

RIB varen is een uniek tussendoortje wat de haren recht overeind doet zetten!

Meer informatie over ons RIB-varen?

Kijk ook eens op onze speciale website www.ribhuren.nl

20,00 p.p.Aantal personen: 

Stand Up Paddle in combinatie met een van onze arrangementen. Super leuk voor de afwisseling en best nog wel even wennen! Maar als je dan eenmaal gaat is het heerlijk.

Vind de balans tussen jezelf snel voortbewegen en op de plank blijven staan!

Natuurlijk leveren wij standaard wetsuits bij de SUP's!

We kunnen het Stand Up Paddle combineren met al onze arrangementen. Afhankelijk van uw wens en de andere onderdelen van het programma doen we het stand up paddle in Heeg, vanaf een sloep of skutsje of we starten vanaf een eiland.

30,00 p.p.Aantal personen: 

 

Een krachtige jetstraal is verbonden aan een board onder de voeten. De instructeur geeft gas en de straal drukt je uit het water omhoog. Als je de balans hebt gevonden kun je steeds verder gaan. Je kan bochten maken, allerlei tips & trucs doen en als het echt goed gaat maak je een duik als een dolfijn of maak je salto's.

De basistechniek van het flyboarden is redelijk snel onder de knie te krijgen. Deze prijs geldt bij minimaal 8 personen. De clinic duurt 15 minuten.

Meer informatie voor individuele deelname op www.flyboardclinic.nl

Bij grote groepen kunnen we de tijd inkorten of meerdere flyboards leveren. Prijs op aanvraag. 

Flyboarden op locatie

Wij bieden ook flyboarden op locatie aan. Als clinic maar ook ter demonstratie of als opluistering van een show! Interesse in de mogelijkheden? Bel met H2Oevents op 0383447421 of per e-mail op info@h2oevents.nl

55,00 p.p.Aantal personen: 

E-foilen is echt prachtig om te doen. Je staat op een board wat electrisch wordt aangedreven en de foil zorgt ervoor dat je echt uit het water komt. De mix tussen balans, snelheid en rust zorgen voor een prachtige ervaring. We geven clinics van 20 minuten. Dit doen we vanaf het skutsje wat voor anker gaat. 

Dit combineren we met een middag of dag skutsjezeilen.

Bij een middag skutsje zeilen gaan we in de ochtend efoilen en na de middag gaan we skutsje zeilen met bemanning.

Bij een dag skutsje zeilen gaan we de hele dag zeilen met tussendoor een stop waarbij we gaan efoilen.

 

Overnachten

65,00 p.p.Aantal personen: 

Hotelovernachting in Sneek, Balk, Heeg of Koudum. Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer, per nacht, inclusief ontbijt.

In overleg, en in afstemming met het arrangement reserveren wij bij het hotel.

Prijs is vanaf prijs, afhankelijk van seizoen. Hiervoor kan nog een toeslag worden berekend. Hierover informeren wij u direct na het aanvragen van de offerte.

Overig

0,00 p.p.Aantal personen: 

Wij verhuren Gill Coaster zeilkleding. 

Dit zijn ideale (ademende) pakken met veel comfort en bescherming.

Verhuur per set; jas & broek € 10 per dag.

De offerte wordt in pdf-formaat beschikbaar gesteld, deze kunt u bij het volgende scherm opslaan op uw pc, tablet of smartphone.

De offerte is geheel vrijblijvend.

Bezig met laden