Skûtsjesilen en kaatsen

Hoe ziet het arrangement eruit?

Skûtsjesilen en kaatsen, Frieser kan het niet!

Kaatsen is de oudste sport van Friesland en skutsje-zeilen doen we alleen in Friesland. Deze twee typische Friese activiteiten gaan jullie vandaag met je collega's, familie of vrienden beleven! Kaatsen is geschikt voor personen van 8 tot 80 jaar.

De 'Boppeslach' en de 'Pripper' zijn aan zet!

Op de Kaatsbaan worden jullie ontvangen met een koffie en Friese oranjekoek en begint de uitleg over het kaatsspel en de regels.Aan het einde van de clinic is er altijd een wedstrijdje waar dus 1 team (van 2 personen) wint.

Na de circa 2u durende clinic gaan we naar een sfeervol restaurant waar het lunchbuffet gereed staat. Na de uitgebreide lunch komt de bemanning van het skutsje jullie ophalen. Na een korte uitleg over het zeilen gaan de trossen los en gaan we keihard zeilen op een echt skutsje. We gaan wel heel snel zeilen maar zorgen ervoor dat het voor alle gasten aan boord leuk is. Zo kunnen we de zeilen kleiner maken (reven) bij harde wind en als er veel golven op het meer zijn kunnen we ook de kanalen en sloten pakken.

Als je wilt mag je zoveel mogelijk zelf meehelpen en doen! We gaan zeilen op Friese meren als bijv. het 'Sneekermeer of 'De Fluessen' en het 'Heegermeer'. Dat zijn mooie grote meren waar we schitterend kunnen zeilen. Aan boord is een authentieke kombuis en overdekt zitgedeelte aanwezig. 

Bij dit volledige arrangement gaan we tussendoor nog naar een dorpje of eilandje en aan boord is eigen catering toegestaan. Maar wij kunnen ook voor hapjes en drankjes zorgen.

Rond 16.30u meert het skutsje aan bij het restaurant en kunt u optioneel genieten van een walking dinner; barbecue of diner.
 

H2Oevents is aangesloten bij VZR Garant.

Specificaties

Typisch Fries, vandaag maak je kennis met het Friese Kaatsen en het typische Friese skutsje-zeilen. Incl. ontvangst met koffie & oranjekoek en een uitgebreid lunchbuffet

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte120Geschikt voorIedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeeg, Koudum, Balk, Sloten, Woudsend, Elahuizen, Gaastmeer, WorkumPrijs€ 125,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskortingVrijblijvend prijsvoorstel

Offerte maken voor een sfeervol en actief groepsuitje

Arrangement: Skûtsjesilen en kaatsen

Maak onderstaand een keuze uit extra ingrediënten die u kunt toevoegen aan het door u gekozen arrangement. De prijzen zijn incl. BTW en per persoon.

Selecteer aantal personen

Aantal personen:   x  € 125,00 p.p
kaats clinic en skutsje zeilen bedrijfsuitje

Voeg optioneel onderstaande onderdelen toe aan uw uitje:

Catering

27,00 p.p.Aantal personen: 

Wij werken samen met een aantal restaurants. Door de huidige prijsstijgingen varieren de prijzen van een barbecue bij de verschillende restaurants. Daarom mag u dit BBQ bedrag zien als een stelpost. Nadat u heeft gekozen voor het arrangement bepalen we samen welke locatie past bij uw groep en geven we de aldaar geldende prijs voor de barbecue op. 

25,00 p.p.Aantal personen: 

Wij serveren deze barbecue bij restaurant Ald Wal 

 • stokbrood en kruidenboter
 • frites
 • rundvleesburger
 • satéstokjes
 • shaslick
 • zalmpakketje
 • gamba spies
 • biefstuk spies
 • gemengde salade
 • aardappelsalade
 • diverse sauzen

Er wordt door een kok op het terras gebarbecued.

27,50 p.p.Aantal personen: 

 

Dit menu bieden wij aan bij twee restaurants in Heeg, gelegen aan het water.

U maakt ter plekke een keuze. Vegetarisch alternatief is beschikbaar.

Starter

Carpaccio, Gravd Lax of soep naar keuze.

Hoofd

Kogelbiefstuk, spareribs of vis van de dag, geserveerd met frietjes en salade.

of vegetarische Thaise curry met rijst en salade

Nagerecht

Dessert naar keuze

Afsluitend koffie, capuccino of thee

29,95 p.p.Aantal personen: 

Wij serveren de H2O mediterraanse barbecue bij restaurant Ald Wal of restaurant De Watersport in Heeg. Beide gelegen aan het water.

Deze uitgebreide barbecue bevat;

 • stokbrood met kruidenboter
 • frites
 • gambaspies
 • satéstokjes
 • zalmpakketje
 • gemarineerde kip
 • gemengde salade
 • fruit salade
 • diverse sauzen

De groep mag zelf bakken. Drankjes besteld u bij de bediening.

Bij groepen groter dan 20 personen zorgen wij voor een kok bij de barbecue

Dieetwensen als glutenvrij en vegetarisch zijn geen probleem!

* Kinderen tot 12 jaar, prijs barbecue € 9,75 p/p

Overnachten

65,00 p.p.Aantal personen: 

Hotelovernachting in Sneek, Balk, Heeg of Koudum. Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer, per nacht, inclusief ontbijt.

In overleg, en in afstemming met het arrangement reserveren wij bij het hotel.

Prijs is vanaf prijs, afhankelijk van seizoen. Hiervoor kan nog een toeslag worden berekend. Hierover informeren wij u direct na het aanvragen van de offerte.

De offerte wordt in pdf-formaat beschikbaar gesteld, deze kunt u bij het volgende scherm opslaan op uw pc, tablet of smartphone.

De offerte is geheel vrijblijvend.

Bezig met laden