Personeelsuitje Friesland

Ben je op zoek naar het leukste personeelsuitje van Friesland? Even weg uit de drukte van de Randstad, of juist omdat u met uw bedrijf reeds in Friesland aanwezig bent? H2Oevents biedt een keur aan arrangementen die bij uitstek geschikt zijn voor een geslaagd personeelsuitje in Friesland. Ga voor een heerlijke dag vermaak op de Friese wateren; u en uw personeel beleven een geweldige dag, waarbij het u aan niets hoeft te ontbreken. Wij zorgen namelijk dat het personeelsuitje van A tot Z voor u geregeld is. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar maken.

Spetterende personeelsuitjes bij H2Oevents

Het belangrijkste bij een personeelsuitje is om het iedereen naar de zin te maken. Bij H2Oevents weten we precies hoe we dat voor elkaar krijgen. Bij het zeilen met een skûtsje kan je er namelijk voor kiezen om actief of passief mee te doen. Steek de handen uit de mouwen of ontspan op het dak. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijk uitje, waar het personeel tevreden op terug zal kijken. Maak het personeelsuitje compleet met een extra activiteit of smakelijke barbecue om mee af te sluiten.

  • Op 60 min. rijden van Amsterdam of Utrecht
  • Unieke omgeving
  • Direct aan prachtig vaarwater
  • Arrangementen met spetterend karakter
Personeelsuitje Friesland

Extra activiteiten los bij te boeken

Om het bedrijfsuitje voor u en uw personeel nog leuker te maken, bestaat de mogelijkheid tot het bijboeken van diverse extra activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld RIB varen, fierljeppen of spectaculair gaan flyboarden.  Ook de catering staat voor u klaar. Denk hierbij aan verschillende lekkernijen, zoals echte Friese oranjekoek of zelfs complete lunch of barbecue. Zelfs een overnachting in het Stayokay in Heeg behoort tot de uitgebreide mogelijkheden van een personeelsuitje in Friesland. Bepaal zelf de invulling van de dag en geniet van al het moois dat Friesland te bieden heeft.

Personeelsuitje in Friesland? H2Oevents.

In totaal bieden wij meer dan 20 arrangementen. Zodoende is er voor elk personeelsbestand wel een geschikt uitje beschikbaar. Stel zelf uw complete dag samen op basis van de wensen en voorkeuren van uw personeel, want daar draait het natuurlijk om op een dag als deze. Beloon uw werknemers daarom met een fantastische dag op en rond het Friese vaarwater. Onderstaand hebben we alvast drie populaire arrangementen geselecteerd. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over een arrangement? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp of bel ons op: 038-3447421.

Arrangementen tips

Bezig met laden