Skûtsjesilen relatie-evenement

Hoe ziet het arrangement eruit?

Met dit relatie-evenement creëert u een onvergetelijk evenement wat uw relaties niet snel zullen vergeten. Na de ontvangst in een sfeervol restaurant in het gezellige plaatsje Heeg gaan we na het welkomstwoord inschepen. Met originele wedstrijdskutsjes gaan we zeilen op de Friese binnenwateren. Zowel het restaurant als de schepen kunnen we in overleg met u zoveel mogelijk aankleden met vlaggen of andere uitingen. Wij kunnen ook evt. teamkleding regelen met de door u gewenste uiting erop.

Het unieke aan het zeilen op een skutsje is dat de gasten zoveel mogelijk kunnen meehelpen. In combinatie met een heerlijke hapje en drankje aan boord is er genoeg afwisseling om lekker mee te zeilen maar ook om juist te relaxen en te netwerken.

Het programma

* Omstreeks 10u ontvangen wij de gasten in watersportdorpje Heeg bij een sfeervol restaurant. Hier houden wij een welkomspraatje onder het genot van koffie & Friese oranjekoek.

* Inschepen op de skutsjes, met 12 tot 18 gasten per schip. De trossen mogen los! Voor alle gasten is er indien gewenst zeilkleding (jas en broek) aan boord aanwezig.

* Rond het middaguur arriveren we bij een sfeervol horecabedrijf aan het water waar een uitgebreid lunchbuffet met luxe broodjes, divers beleg en soep & kroket klaar staat.

*  Na de middag hijsen we wederom de zeilen en zetten we koers richting het Heegermeer. Iedereen aan boord weet inmiddels hoe het een en ander werkt en er wordt aan boord volop ge(net)werkt.

* Rond 15u gaan we met alle schepen langszij aanmeren, om even de benen te strekken maar vooral om met zijn allen een glaasje beerenburg te nemen.

* Dan komt er een snelle RIB langszij en kunnen de gasten om beurten even het spektakel ervaren van met 60 km/h over het meer racen.

* Rond 17u meren we weer aan in het centrum van Heeg. Bij het sfeervolle restaurant aan het water staat de barbecue al klaar.

* Tijdens barbecue (2u) onbeperkt gebruik Hollands drankenpakket inclusief koffie.

(U kunt in plaats van de barbecue ook kiezen voor een 3-gangen keuze menu of met meerprijs is ook een Walking dinner mogelijk.)

Specificaties

Inclusief: dagprogramma zeilen met bemanning, ontvangst met koffie/thee en Friese oranjekoek, luxe lunch, drankenpakket aan boord, zeilkleding, barbecue, afkoop drank 2u & RIB-varen.

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte500Geschikt voorIedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeeg, Koudum, Sloten, SneekPrijs€ 167,50 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskortingVrijblijvend prijsvoorstel

Offerte maken voor een sfeervol en actief groepsuitje

Arrangement: Skûtsjesilen relatie-evenement

Maak onderstaand een keuze uit extra ingrediënten die u kunt toevoegen aan het door u gekozen arrangement. De prijzen zijn incl. BTW en per persoon.

Selecteer aantal personen

Aantal personen:   x  € 167,50 p.p.
incentive programma zeilen

Voeg optioneel onderstaande onderdelen toe aan uw uitje:

Catering

26,00 p.p.Aantal personen: 

Mooie scheepskist met fles Muier Schipperbitter. De deksel van de houten kist is versierd met een aantal scheepsknopen en een stuurrad.

In de kist zitten 2 vergrendelde borrelglaasjes en een halve liter overheerlijke Schipperbitter. Prachtig relatiegeschenk om mee te geven als aandenken aan de heerlijke dag zeilen in Friesland.

Deze is ook heel geschikt als prijs voor het winnende team van een skutsje-wedstrijd of melkrace.

Overnachten

65,00 p.p.Aantal personen: 

Hotelovernachting in Sneek, Balk, Heeg of Koudum. Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer, per nacht, inclusief ontbijt.

In overleg, en in afstemming met het arrangement reserveren wij bij het hotel.

Prijs is vanaf prijs, afhankelijk van seizoen. Hiervoor kan nog een toeslag worden berekend. Hierover informeren wij u direct na het aanvragen van de offerte.

De offerte wordt in pdf-formaat beschikbaar gesteld, deze kunt u bij het volgende scherm opslaan op uw pc, tablet of smartphone.

De offerte is geheel vrijblijvend.

Bezig met laden