Sk├╗tsjesilen relatie-evenement

Hoe ziet het arrangement eruit?

Met dit relatie-evenement creëert u een onvergetelijk evenement!  Na de ontvangst in een sfeervol restaurant in het gezellige plaatsje Heeg gaan we na het welkomstwoord inschepen. Met originele wedstrijdskutsjes gaan we zeilen op de Friese binnenwateren. 

Het unieke aan het zeilen op een skutsje is dat de gasten zoveel mogelijk kunnen meehelpen. In combinatie met een heerlijke hapje en drankje aan boord is er genoeg afwisseling om lekker mee te zeilen maar ook om juist te relaxen en te netwerken.

Het programma

* Omstreeks 10u ontvangen wij de gasten in watersportdorpje Heeg bij een sfeervol restaurant. Hier houden wij een welkomspraatje onder het genot van koffie & Friese oranjekoek.

* Inschepen op de skutsjes, met 12 tot 18 gasten per schip. De trossen mogen los! Voor alle gasten is er indien gewenst zeilkleding (jas en broek) aan boord aanwezig.

* Rond het middaguur arriveren we bij een sfeervol horecabedrijf aan het water waar een uitgebreid lunchbuffet met luxe broodjes, divers beleg en soep & kroket klaar staat.

*  Na de middag hijsen we wederom de zeilen en zetten we koers richting het Heegermeer. Iedereen aan boord weet inmiddels hoe het een en ander werkt en er wordt aan boord volop ge(net)werkt.

* Rond 15u gaan we met alle schepen langszij aanmeren, om even de benen te strekken maar vooral om met zijn allen een glaasje beerenburg te nemen.

* Dan komt er een snelle RIB langszij en kunnen de gasten om beurten even het spektakel ervaren van met 60 km/h over het meer racen.Rond 17u varen we terug naar Heeg. Hier meren we weer aan in het centrum van het dorpje en gaan we op weg naar een barbecue buffet.   De barbecue wordt door de kok klaargemaakt en bevat 5 soorten vlees, salades, stokbrood en patat.

* Tijdens barbecue (2u) onbeperkt gebruik Hollands drankenpakket inclusief koffie.

(U kunt in plaats van de barbecue ook kiezen voor een 3-gangen keuze menu.)
 

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

Specificaties

Inclusief: dagprogramma zeilen, ontvangst met koffie/thee en Friese oranjekoek, luxe lunch, drankpakket aan boord, zeilkleding, barbecue, afkoop drank 2u & RIB-varen.

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte500Geschikt voorIedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeeg, Woudsend, Sloten, Sneek, Koudum, BalkPrijs€ 149,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden