Sk├╗tsjesilen en Pitch & Putt Golf

Hoe ziet het arrangement eruit?

We gaan een dag prachtig zeilen op een echt Fries (wedstrijd) skutsje. Aan boord kun je heerlijk genieten van de omgeving, de natuur, het water en natuurlijk het zeilen!

Als je wilt mag je zoveel mogelijk zelf meehelpen en doen! We gaan zeilen op het meer 'De Fluessen' en het 'Heegermeer'. Dat zijn mooie ruime meren waar we schitterend kunnen zeilen.

Aan boord is een toilet, kombuis en overdekt zitgedeelte aanwezig. Als bestemming zeilen we naar Koudum. Hier meren we aan bij een mooi restaurant aan het water en genieten we van een heerlijke uitgebreide lunchbuffet.

Daarna rijden we op de fiets in ca. 10 minuten naar de schitterende Pitch & Putt baan in Koudum waar we op de 9 holes baan gaan spelen.

Na het circa 1 uur durende golfspel fietsen we weer terug naar het skutsje.

Daarna vervolgen we de zeiltocht en komen we rond 17u aan in Heeg.
 

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

Specificaties

Complete dag skutsje-silen, luxe lunch bij restaurant, fietstocht en Pitch & Putt op 9-holes baan.

Minimum groepsgrootte10Maximum groepsgrootte150Geschikt voorIedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeeg, Koudum, Balk, Sloten, Woudsend, Elahuizen, Gaastmeer, WorkumPrijs€ 86,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden