Sk├╗tsjesilen & Fierljep clinic

fierljeppe en zeilenmet skutsje naar fierljepbaanclinic op divers fierljep schansenna de clinic lekker zeilen

Hoe ziet het arrangement eruit?

Fierljeppen is een echte Friese sport. Met een polsstok probeer je zover mogelijk over een waterbassin te springen.

Onder begeleiding van een instructeur oefenen we in het zandbed eerst de basistechnieken. Vervolgens worden deze basistechnieken in praktijk gebracht op de twee oefenschansjes. Alle technieken zoals de aanloop, de insprong, het klimmen en de uitsprong komen aan de orde.
Als de oefenschansjes zijn bedwongen volgt de sprong over de grote schans.

Het fierljeppen duurt zo`n 2 uur, na de clinic vervolgen we de zeiltocht en gaan we lekker het meer op.

Het leuke aan zeilen met een skûtsje is dat men de schipper en zijn maat kan helpen met alle facetten van het zeilen! Aan de fok, het roer, de zwaarden of het grootzeil, alle onderdelen kunnen worden bemand. Daarmee staat het zeilen voor actie & avontuur.

Overigens betekent dit niet dat alle gasten continue aan de slag zijn, dat bepalen de gasten zelf. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij actie en ontspanning in balans zijn.

Het skûtsje-dagprogramma duurt van 10.00 uur t/m 17.00 uur.


Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken. De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

 

Specificaties

Dagprogramma skutsje-zeilen met tussendoor een 2u durende fierljep-clinic.

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte50Geschikt voorIedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeeg, Koudum, Sloten, Sneek, IJlstPrijs€ 62,50 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden