Dagje zeilen met vrijgezellenfeest

Hoe ziet het arrangement eruit?

Een dagje skutsjesilen is ideaal voor een gezellig vrijgezellenfeest. Ontspannen in de zitzakken aan dek met een biertje in de handen of de schipper en zijn maat meehelpen met het zeilen. Het kan allebei. 

Aan boord zijn diverse taken die gedaan kunnen worden en afhankelijk van de wind en de bestemming moet er flink aan de touwen worden getrokken! De vrijgezel mag natuurlijk de echt zware taken vervullen.

Als bestemming gaan we eventueel naar een eiland, een gezellig terras in een dorpje of we varen naar een optionele activiteit als bijvoorbeeld flyboarden of waterskieen.

Aan boord is zijn eigen drankjes toegestaan maar alcoholgebruik wel met mate en in overleg met de schipper. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van het weer en de bestemming.

Het dagprogramma duurt van 10u t/m 16.30u. 

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken. De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

 

Specificaties

Gezellige dag zeilen met een vrijgezellenfeest.

Minimum groepsgrootte10Maximum groepsgrootte30Geschikt voorvriendengroepDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeeg, Balk, Sneek, KoudumPrijs€ 54,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden