Bedrijfsuitje zeilen Friesland

Een origineel bedrijfsuitje bedenken valt niet altijd mee. Wil je een actief bedrijfsuitje in Friesland voor je werk organiseren waarbij je ook nog eens in de frisse buitenlucht vertoeft, dan is een bedrijfsuitje zeilen in Friesland ongetwijfeld een goed idee. H2Oevents biedt een arrangement aan waarbij je het Sneekermeer opgaat en geniet van een ontspannen dag. Iedereen is welkom, want dit bedrijfsuitje met zeilen is geschikt voor bedrijven tot 400 personen.

Vrijblijvend prijsvoorstel

Hoe ziet het bedrijfsuitje zeilen Friesland eruit?

Even lekker niksen of juist alle zeilen bijzetten? Aan boord van de skûtsje kies je zelf hoe je je tijd invult. Bovendien ben je tijdens dit bedrijfsuitje met zeilen van alle gemakken voorzien en is er genoeg zitgelegenheid voor iedereen. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Zo zijn er onder meer smaakvolle borrelhapjes, verfrissende drankjes en een uitgebreide lunch. En als kers op de taart is er bij dit bedrijfsuitje met zeilen nog een gezellige barbecue. Tot slot is er geen tijd voor verveling, want onderweg is er altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld rustig rond te kijken in een dorpje.  

Opties bij bedrijfsuitje zeilen

Heb je zin in meer actie? Boek dan een van de extra modules bij dit arrangement. Je kunt tijdens dit bedrijfsuitje met zeilen onder meer gaan fierljeppen, oftewel polsstokverspringen. Hiermee probeer je om met een polsstok zo ver mogelijk over een sloot te springen. Maar je kunt er ook voor kiezen om te gaan waterskiën of flyboarden. Daarnaast hebben we voor dit bedrijfsuitje met zeilen in Friesland 4 opstaplocaties in de buurt, zodat we gemakkelijk bereikbaar zijn.

Bedrijfsuitje zeilen samengevat

Lekker bezig zijn, heerlijk eten, aanmeren bij een eiland en genieten van het mooie uitzicht; dit zijn enkele van de ingrediënten voor een onvergetelijke dag tijdens ons bedrijfsuitje met zeilen in Friesland. Daarbij hebben we aan alles gedacht, want er zijn aan boord zelfs reddingsvesten en er is zeilkleding aanwezig. Zo kom je tijdens dit bedrijfsuitje met zeilen even op andere gedachten en ontspan je volledig in de mooie Nederlandse natuur. Heb je een vraag of ben je benieuwd naar wat je nog meer bij ons kunt beleven? Aarzel daarom niet en neem contact op via de onderstaande buttons.