Bedrijfsuitje skûtsjesilen Friesland

Altijd al eens willen skûtsjesilen? Dan is dit je kans! Bij H20events bieden we namelijk een bedrijfsuitje met skûtsjesilen in Friesland aan. Bovendien is het alle hens aan dek, want je krijgt bij dit bedrijfsuitje skûtsjesilen de kans om actief mee te helpen. En voor extra gemak zijn er voor dit bedrijfsuitje in Friesland 4 opstaplocaties, namelijk Sneek, Sloten, Heeg en Koudum.

Vrijblijvend prijsvoorstel

Hoe ziet de dag eruit?

Bij dit bedrijfsuitje skûtsjesilen kies je zelf of je actief wilt deelnemen. Vind je het leuk om deel uit te maken van de bemanning? Dan maken we er samen een geslaagde zeiltocht van. Maar als je liever even wilt bijkomen op het dek, is dat ook helemaal prima. Rond het middaguur is er alle ruimte voor een gezellige lunch op een mooie locatie aan het water. Tot slot heb je nog de mogelijkheid om bij dit bedrijfsuitje skûtsjesilen te kiezen voor aanvullende opties, waarover je hieronder meer leest.

Opties bij bedrijfsuitje skûtsjesilen

Tijdens dit bedrijfsuitje skûtsjesilen in Friesland ga je een ochtend of middag op pad. Wil je naast het zeilen ook nog andere activiteiten ondernemen, dan is dat zeker mogelijk. Voor de echte waterliefhebbers is er onder meer de optie om te gaan waterskiën of flyboarden. En vind je het leuk om meer te weten te komen over de moderne variant van golf, dan is pitch & putt ongetwijfeld een gezellige bezigheid om samen te doen. En geen zorgen, deze populaire sport heb je zo onder de knie.

Bedrijfsuitje skûtsjesilen samengevat

Of je nu cultuur wilt opsnuiven in een museum of je scheert over het water, bij dit bedrijfsuitje skûtsjesilen mag alles en moet niets. Voor de lunch kun je kiezen uit een aantal knusse restaurants waar je geniet van een lekkere maaltijd. Bovendien varen we alleen met schepen van topkwaliteit die aan alle wettelijke eisen voldoen. Gaan er veel mensen mee? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dit bedrijfsuitje skûtsjesilen in Friesland is dan ook geschikt voor bedrijven tot 350 personen. Neem gerust contact met ons op voor vragen via de onderstaande buttons.