Bedrijfsuitje meerkamp Friesland

Niets zo fijn als een heerlijke dag op het water. En als dit dan ook nog eens onder werktijd kan, zullen er maar weinig mensen klagen. Bij H20events bieden we meerdere bedrijfsuitjes in Friesland aan, waaronder het bedrijfsuitje meerkamp. Dit arrangement bestaat uit diverse activiteiten, zoals skûtsjesilen en suppen. Uiteraard is er tussendoor alle tijd om te genieten van hapjes en drankjes, en ook over de opstap hoef je je geen zorgen te maken. We hebben namelijk 4 verschillende opstaplocaties in Friesland voor het bedrijfsuitje meerkamp.

Vrijblijvend prijsvoorstel

Hoe ziet het bedrijfsuitje eruit?

Bij het bedrijfsuitje meerkamp in Friesland komt iedereen aan zijn trekken. De echte sportievelingen leven zich uit tijdens het waterskiën of wakeboarden. Of ervaar hoe het voelt om door de lucht te zweven tijdens het flyboarden. Altijd al eens met een polsstok over sloten willen springen? Dan mag je het fierljeppen zeker niet missen! En natuurlijk kun je tussendoor heerlijk neerstrijken in ons horecapaviljoen waar allerlei lekkere versnaperingen voor je klaarstaan.

Wat zijn de opties bij het bedrijfsuitje meerkamp?

Onze opzet bij het bedrijfsuitje meerkamp in Friesland is om ervoor te zorgen dat je een unieke dag beleeft waarop je nog lang met veel plezier terugkijkt. Je kiest dan ook zelf wat je wilt doen, want je stelt het programma van het bedrijfsuitje meerkamp zelf samen. Bovendien is dit uitje ook te combineren met andere activiteiten. Ontdek bijvoorbeeld het mooie Friesland tijdens een echte DAF-toertocht. Of leer je collega’s op een ontspannen manier beter kennen tijdens een middagje mountainbiken.

Bedrijfsuitje meerkamp samengevat

Lijkt het bedrijfsuitje meerkamp in Friesland je een leuke manier om de teamspirit binnen het bedrijf nieuw leven in te blazen? Dit bedrijfsuitje is geschikt voor alle bedrijven tot 400 personen. We verdelen iedereen in groepen en vervolgens gaan jullie het water op. Naast het genieten van een heerlijke vaartocht leer je tijdens het bedrijfsuitje meerkamp ook de fijne kneepjes van het varen. Er is daarnaast genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld banaanvaren of RIB-varen.