Vergader- & Zeilarrangement

vergaderen in frieslandvergaderen en borrelenvergaderen en zeilenvergaderen op een skutsje

Hoe ziet het arrangement eruit?

`s-Ochtends vergaderen en middags uitwaaien op een schitterende zeilboot. Na de luxe lunch, met luxe broodjes, kroket en soep worden de gasten om 13u opgehaald voor een lekker middagje uitwaaien op een Fries skutsje.

We gaan direct van wal en zogauw we Heeg uit zijn gaan de zeilen omhoog en waait de wind door de haren. Iedereen mag zoveel mogelijk meehelpen en doen. Neem het roer in handen, bedien de zwaarden of zet de koers uit. Ook op een skutsje is het allemaal nodig..
 

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

Specificaties

Inclusief; gebruik vergaderruimte, luxe lunch en een dagdeel zeilen.

Minimum groepsgrootte40Maximum groepsgrootte500Geschikt vooriedereenDuurVolledig dagprogrammaOpstapplaatsenHeegPrijs€ 62,50 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden