Flyboarden, lunch, zeiltocht, BBQ & overnachting bij Stayokay Heeg

Hoe ziet het arrangement eruit?

Dit afwisselende arrangement vindt plaats in het gezellige watersportdorpje Heeg. Het flyboarden, de overnachting bij Stayokay en de BBQ bij het restaurant bevinden zich op loopafstand van elkaar. ’s Avonds is het in Heeg erg gezellig. Je kan er naar leuke terrassen, cafés en naar bar-dancing Ald Wal waar jong en oud tot in de late uurtjes terecht kan.

Het uitje begint rond 11u in Heeg. (ca. 1 uur rijden vanaf Amsterdam/Utrecht). We ontvangen jullie met een bak koffie op het terrein van Stayokay in Heeg.

Tijdens de koffie krijgen jullie uitleg over het flyboarden (deelname op eigen risico). Jullie gaan vliegen als een vogel en duiken als een dolfijn! Een krachtige waterstraal is verbonden aan een (fly)board onder je voeten. De straal duwt je uit het water en hierop probeer je te blijven staan..  Het lukt bijna iedereen om na 5 minuten de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Per persoon zijn jullie ca. 10 minuten aan het vliegen.  Drankjes e.d. kun je kopen bij de bar van Stayokay.  Tijdens de clinic is het lunchbuffet van Stayokay geopend en kunnen jullie kiezen uit luxe broodjes & divers beleg, jus d’orange, melk en koffie/thee.

Na het flyboarden kunnen jullie inchecken in jullie kamers en douchen. Vervolgens komt het skûtsje langs en is het tijd om lekker uit te waaien op het Heegermeer. Jullie kunnen allemaal zoveel mogelijk meehelpen met het zeilen. We gaan het meer op en maken tussendoor nog een pitstop op een eiland of gaan langs een terrasje in een dorpje. Wat jullie willen!

Rond 18.30u meren we aan in Heeg. Rond half acht worden jullie bij een gezellig restaurant in het dorp (op 3 minuten lopen) verwacht. Hier staat op het terras (met luifel of serre) een BBQ klaar. Jullie mogen zelf bakken. Drankjes bestel je bij de bediening. De BBQ bevat ondermeer;  stokbrood met kruidenboter, grillburgers, satéstokjes, hawaii spies, filet lapje, braadworst, diverse sauzen, frites, gemengde salade en aardappel salade.

De avond kent verder een eigen invulling. Overnachting vindt plaats in Stayokay Heeg met ontbijtbuffet tussen 8 en 10u. Voor de overnachting zelf handdoeken meenemen. Linnengoed is aanwezig.

Specificaties

Compleet arrangement met Flyboardclinic, zeiltocht met bemanning, picknicklunch, BBQ, overnachting en ontbijtbuffet.

Minimum groepsgrootte8Maximum groepsgrootte36Geschikt voorIedereenDuurMeerdaags programmaOpstapplaatsenHeegPrijs€ 142,50 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskortingVrijblijvend prijsvoorstel

Offerte maken voor een sfeervol en actief groepsuitje

Arrangement: Flyboarden, lunch, zeiltocht, BBQ & overnachting bij Stayokay Heeg

Maak onderstaand een keuze uit extra ingredi├źnten die u kunt toevoegen aan het door u gekozen arrangement. De prijzen zijn incl. BTW en per persoon.

Selecteer aantal personen

Aantal personen:   x  € 142,50 p.p.
flyboarden met team

Voeg optioneel onderstaande onderdelen toe aan uw uitje:

Catering

13,00 p.p.Aantal personen: 

Gekoeld drankpakket bevat 5 consumpties per persoon. Bier, fris en wijn. Het drankpakket stemmen we af op de deelnemers. Bijvoorbeeld bij relatief meer dames zorgen we voor extra wijn. Bij meer heren zorgen we voor extra blikjes bier etc.

Handig om te weten; onze eigen skûtsjes zijn voorzien van een net toilet!

Activiteiten

12,00 p.p.Aantal personen: 

Wij maken gebruik van de Pitch & Putt baan in Koudum (www.pitch-putt.nl/koudum)

Een prachtige baan.

Prijzen 

9 holes baan (duur circa 1 uur) € 12 p/p

18 holes baan (duur circa 2 uur) € 16 p/p

20,00 p.p.Aantal personen: 

Stand Up Paddle in combinatie met een van onze arrangementen. Super leuk voor de afwisseling en best nog wel even wennen! Maar als je dan eenmaal gaat is het heerlijk.

Vind de balans tussen jezelf snel voortbewegen en op de plank blijven staan!

Natuurlijk leveren wij standaard wetsuits bij de SUP's!

We kunnen het Stand Up Paddle combineren met al onze arrangementen. Afhankelijk van uw wens en de andere onderdelen van het programma doen we het stand up paddle in Heeg, vanaf een sloep of skutsje of we starten vanaf een eiland.

25,00 p.p.Aantal personen: 

Tijdens het zeilprogramma komt op een bepaald moment een snelle RIB langszij. Deze haalt in groepjes van 12 de gasten op voor een spectaculaire tocht over het meer.

RIB varen is een uniek tussendoortje wat de haren recht overeind doet zetten!

Meer informatie over ons RIB-varen?

Kijk ook eens op onze speciale website www.ribhuren.nl

De offerte wordt in pdf-formaat beschikbaar gesteld, deze kunt u bij het volgende scherm opslaan op uw pc, tablet of smartphone.

De offerte is geheel vrijblijvend.

Bezig met laden