Flyboarden, lunch, zeiltocht, BBQ & overnachting bij Stayokay Heeg

Hoe ziet het arrangement eruit?

Dit afwisselende arrangement vindt plaats in het gezellige watersportdorpje Heeg. Het flyboarden, de overnachting bij Stayokay en de BBQ bij het restaurant bevinden zich op loopafstand van elkaar. ’s Avonds is het in Heeg erg gezellig. Je kan er naar leuke terrassen, cafés en naar bar-dancing Ald Wal waar jong en oud tot in de late uurtjes terecht kan.

Het uitje begint rond 11u in Heeg. (ca. 1 uur rijden vanaf Amsterdam/Utrecht). We ontvangen jullie met een bak koffie op het terrein van Stayokay in Heeg.

Tijdens de koffie krijgen jullie uitleg over het flyboarden (deelname op eigen risico). Jullie gaan vliegen als een vogel en duiken als een dolfijn! Een krachtige waterstraal is verbonden aan een (fly)board onder je voeten. De straal duwt je uit het water en hierop probeer je te blijven staan..  Het lukt bijna iedereen om na 5 minuten de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Per persoon zijn jullie ca. 10 minuten aan het vliegen.  Drankjes e.d. kun je kopen bij de bar van Stayokay.  Tijdens de clinic is het lunchbuffet van Stayokay geopend en kunnen jullie kiezen uit luxe broodjes & divers beleg, jus d’orange, melk en koffie/thee.

Na het flyboarden kunnen jullie inchecken in jullie kamers en douchen. Vervolgens komt het skûtsje langs en is het tijd om lekker uit te waaien op het Heegermeer. Jullie kunnen allemaal zoveel mogelijk meehelpen met het zeilen. We gaan het meer op en maken tussendoor nog een pitstop op een eiland of gaan langs een terrasje in een dorpje. Wat jullie willen!

Rond 18.30u meren we aan in Heeg. Rond half acht worden jullie bij een gezellig restaurant in het dorp (op 3 minuten lopen) verwacht. Hier staat op het terras (met luifel of serre) een BBQ klaar. Jullie mogen zelf bakken. Drankjes bestel je bij de bediening. De BBQ bevat ondermeer;  stokbrood met kruidenboter, grillburgers, satéstokjes, hawaii spies, filet lapje, braadworst, diverse sauzen, frites, gemengde salade en aardappel salade.

De avond kent verder een eigen invulling. Overnachting vindt plaats in Stayokay Heeg met ontbijtbuffet tussen 8 en 10u. Voor de overnachting zelf handdoeken meenemen. Linnengoed is aanwezig.

Optioneel

Mocht je dit programma nog willen uitbreiden met activiteiten op de zondag dan kan dat met;

* Fierljeppe – Op een echte wedstrijd c.q. oefenbaan onder leiding van instructeur gaan jullie poolstok springen op zijn Fries!  Je begint in de zandbak, dan een kleine schans en de waaghalzen mogen ook op de grote wedstrijdschans. Duur 1,5 uur.

* Pitch & Putt – Prachtige Pitch & Putt baan in Koudum. Speel individueel of in teamverband op deze prachtige baan in Koudum.

* Waterskieen of wakeboarden – Achter de speedboot waterskien of wakeboarden. Vanaf het stand bij Yndyk hallen we ieder om beurten op voor een clinic. Gemiddeld 10 minuten per persoon.

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken.

De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

 

 

Specificaties

Inclusief Flyboarden, zeiltocht, picknicklunch, BBQ, overnachting en ontbijtbuffet.

Minimum groepsgrootte10Maximum groepsgrootte24Geschikt voorIedereenDuurMeerdaags programmaOpstapplaatsenHeegPrijs€ 142,50 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden