Bedrijfsuitje: vergaderen, zeilen & overnachten in Stayokay Heeg

Hoe ziet het arrangement eruit?

In de ochtend ontvangen wij jullie in een vergaderruimte, bijvoorbeeld vanaf een uur of 10. Na deze vergadersessie staat er optioneel een uitgebreid lunchbuffet klaar. Dan houdt een van de skutsje-schippers een welkomsverhaal en verteld het e.e.a. over het zeilen.

De handen mogen uit de mouwen worden gestoken en we gaan met 1 of meerdere skutsjes heerlijk het water op. Zijn we met meerdere skutsjes dan proberen we elkaar natuurlijk de loef af te steken, en gaan we onderling de strijd aan.

Als besteming gaan we eventueel naar een leuk dorpje in de buurt of doen een eiland aan. Na het zeillen staat optioneel bijvoorbeeld een barbecuebuffet of meergangen diner gereed. Bijvoorbeeld bij een leuk restaurant in het centrum van Heeg of Sneek.

Voor de avond kunnen we nog een programma maken. Geheel in afstemming met uw wensen. De overnachting vindt plaats in meerpersoons kamers voorzien van eigen douche en toilet. Inclusief linnengoed en ontbijtbuffet.

Tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met extra onderdelen op gebied van; catering, activiteiten, overnachten & overige. Gebruik rechts onderin de knop "vrijblijvende offerte" voor een overzicht van de onderdelen die u bij dit arrangement kunt bijboeken. De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid op bepaalde datum? Neem dan contact met ons op via 0651001191 of info@h2oevents.nl

 

Specificaties

Zeilen, vergaderen en overnachten in Stayokay.

Minimum groepsgrootte10Maximum groepsgrootte350Geschikt vooriedereenDuurMeerdaags programmaOpstapplaatsenHeeg, Sneek, Balk, Koudum, WoudsendPrijs€ 89,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden