Bedrijfsuitje zeilen

Een bedrijfsuitje organiseren vereist heel wat geregel. Waar de een het geweldig vindt om te organiseren, daar kan de ander er tegenop kijken. Wie je ook bent, een bedrijfsuitje zeilen met H2Oevents is de oplossing voor iedereen. Waarom? H2Oevents heeft jarenlange ervaring in het organiseren van diverse uitjes en heeft meer dan 20 unieke arrangementen samengesteld zodat elk bedrijfsuitje als topervaring wordt beleefd. Of u uw personeel of collega’s nu wilt verwennen met een compleet verzorgd arrangement of alleen een ochtend of middag wilt zeilen, bij H2Oevents is (bijna) alles mogelijk. Allemaal mogelijk op van onze typische Friese boten: skûtsjes.

Waarom zeilen als bedrijfsuitje?

Een dag(deel) zeilen als bedrijfsuitje is niet alleen leuk, maar kan zowel actief als rustgevend zijn. Actief voor de personeelsleden die de handen uit de mouwen willen steken en het skûtsje varende willen houden. Rustgevend voor de personeelsleden die willen relaxen en – onder het genot van een drankje – genieten van het zeilen en de prachtige omgeving die Friesland te bieden heeft. Wij bieden arrangementen met zowel een actief als rustgevend, maar bovenal spetterend karakter. Skûtsjesilen door Friesland is een geschikt bedrijfsuitje voor elk personeelslid.

  • Op 60 min. rijden van Amsterdam of Utrecht
  • Unieke omgeving
  • Direct aan prachtig vaarwater
  • Arrangementen met spetterend karakter
Bedrijfsuitje zeilen

Skûtsjesilen door Friesland met uw personeel/collega's

Voor een onvergetelijke ervaring als bedrijfsuitje gaan u en uw collega’s skûtsjesilen door Friesland. Het skûtsje is een voormalig vrachtschip dat wij bij H2Oevents inzetten voor diverse uitjes. U kent het skûtsje wellicht van het wedstrijdzeilen, een oeroude Friese sport. Ook dat kunnen we bij H2Oevents nabootsen met uw bedrijf. Hierbij is er voor iedereen een taak aan boord en wordt er in de wedstrijdbaan gestreden om de eerste plek. Op skûtsjes draagt de inzet van elk individu bij aan de snelheid van het schip en dus is teambuilding ontzettend belangrijk. Een bijkomend voordeel van zeilen als bedrijfsuitje dat volledig samen met u kan worden afgestemd. Meer informatie?

Bedrijfsuitje zeilen in Friesland? H2Oevents.

Het leukste uitje voor uw collega’s of personeel organiseren? Kies dan voor een bedrijfsuitje zeilen in Friesland met H2Oevents. Kom genieten van de prachtige omgeving dat Friesland vanaf het water te bieden heeft en laat het personeel actief meedoen op het skûtsje of gewoon relaxen op het dek. Past een bedrijfsuitje zeilen ook bij uw bedrijf? Bekijk dan de onderstaande arrangementen tips voor een bedrijfsuitje. Wij bevinden ons op slechts 60 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht. Schitterend vaarwater is dichterbij dan u denkt! Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over een arrangement? Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp of bel ons op: 038-3447421.

Arrangementen tips

Bezig met laden