Bedrijfsuitje Friesland

Kies voor een bedrijfsuitje skutsje-zeilen in Friesland georganiseerd door h2oevents.

Skutsje-zeilen is leuk! Gasten die actief willen zijn kunnen de handen uit de mouwen steken en gasten die liever relaxen kunnen plaatsnemen op het dek en onder het genot van een  drankje genieten van het zeilen en de omgeving.

Zeilen op een skutsje is zeilen op een voormalig vrachtschip dat nu nog steeds als wedstrijdschip wordt gebruikt. Daarom bieden wij ook met gasten aan boord dagtochten aan waarbij we gaan wedstrijdzeilen. Er is voor iedereen een taak aan boord en in de wedstrijdbaan kunnen we proberen de teams op de andere schepen de loef af te steken of om ze de wind uit de zeilen te nemen. De schepen gaan snel en de inzet van het team bepaald voor het grootste deel het resultaat. Daarom is wedstrijdzeilen ook leuk voor een teambuilding bedrijfsuitje.

Een incentive, bedrijfsuitje of relatiedag in Friesland kan plaats vinden met of zonder overnachting. In samenwerking met diverse mooie accomodaties in Friesland bieden wij u compleet verzorgde programma's en arrangementen.

Naast het skutsje-zeilen maken wij nog van diverse andere activiteiten en onderdelen gebruik om uw bedrijfsuitje geheel naar uw wens in te kleden. Denk hierbij aan activiteiten als; museum-bezoek, kookclinic, vlottenbouwen, waterskieen, wakeboarden, flyboarden, RIB-varen, pitch & putt, mini-golf of een zeskamp.

 

  • Op 60 min. rijden van Amsterdam of Utrecht
  • Unieke omgeving
  • Direct aan prachtig vaarwater
  • Arrangementen met karakter
Bezig met laden