RIB (speedboot) varen

Hoe ziet het arrangement eruit?

RIB (Rigid Inflatable Boat) varen staat garant voor actie, spektakel en avontuur.

Meevaren op een van de RIB`s is een ervaring om nooit te vergeten. Vanaf verschillende locaties aan het Heegermeer, De Fluessen, Sneekermeer, Slotermeer, IJsselmeer, Ketelmeer en de Randmeren bieden we deze mogelijkheid.

Ook bieden we het RIB-varen aan als onderdeel van een van onze skutsje-arrangementen.

Tijdens de 1 uur durende experience wordt er rustig gevaren en kan er op een relaxte manier worden genoten van de omgeving. Maar op een bepaald moment gaat de gashendel open en accelereert de boot in slechts 12 seconden naar een snelheid van ongeveer 65 km/h! De snelheid van de acceleratie, de krachten bij scherpe bochten en de wind door de haren zorgen voor een ongeloofelijke sensatie!

Dit arrangement is inclusief reddingsvesten, schipper en brandstof.

Meer informatie?

minimale groepsgrootte: 10 personen

maximale groepsgrootte: in overleg, meerdere boten beschikbaar.

(t)  038-3447421 

(e)  info@h2oevents.nl

 

Specificaties

RIB-experience, knallen! Prijs is voor 1 uur met circa 12 gasten per boot. We kunnen ook kortere tochtjes maken / wisselen. Mail of bel ons voor offerte op maat.

Minimum groepsgrootte12Maximum groepsgrootte120Geschikt voorIedereenDuurMiddagOpstapplaatsenKampen, Ketelhaven, Schokkerhaven, Lelystad, Urk, ZwollePrijs€ 50,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden