Met een RIB- watertaxi naar de Marker Wadden

Scheuren op de RIB en genieten van de natuur op de Marker Wadden

De Marker Wadden vormen het nieuwste stukje Nederland. Een uniek natuurgebied midden in het Markermeer op circa vijf kilometer van Lelystad. Het is een eilandengroep waar de natuur de vrije hand heeft. Op een van de eilanden mag je ook recreëren en kun je een prachtige wandeling maken door de natuur. Een excursie met een gids van Natuurmonumenten erbij is ook mogelijk.

strand Marker Wadden

Wij bieden vanuit Lelystad, Almere, Amsterdam en Enkhuizen een spectaculaire watertaxi aan met als bestemming de Marker Wadden. Onze professionele RIBS zijn voorzien van comfortabele zitplaatsen voor alle 12 opstappers. Hoge golven en snelle bochten ervaart u veilig maar met een gratis adrealine-stoot!

We scheuren met de RIB met circa 50-60 km/h over het Markermeer en komen dan aan op de Marker Wadden waar we het prachtige natuurgebied gaan bekijken.

We bieden dit arrangement aan met of zonder excursie. Ter plekke genieten van op hout warm gemaakte snert of chocomel met rum? We regelen het voor u!

Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we meerdere RIBs inzetten. Ook is een roulatieprogramma samen te stellen waarbij een eerste groep al een excursie krijgt en de tweede en volgende groepen gehaald worden en we dus rouleren. De mogelijkheden nemen we graag met u door, bel 0651001191 of info@h2oevents.nl 

 

Specificaties

Met een snelle watertaxi RIB naar dit prachtige natuurgebied in het Markermeer. Ontdek de Marker Wadden.

Minimum groepsgrootte10Maximum groepsgrootte150Geschikt voorbedrijfsuitje, teambuilding, familie-uitjeDuurdagdeelOpstapplaatsenLelystad, Almere, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Volendam.Prijs€ 50,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskorting
Bezig met laden