Met een RIB-boot watertaxi naar de Marker Wadden

Scheuren op de RIB en genieten van de natuur op de Marker Wadden

De Marker Wadden vormen het nieuwste stukje Nederland. Een uniek natuurgebied midden in het Markermeer op circa vijf kilometer van Lelystad. Het is een eilandengroep waar de natuur de vrije hand heeft. Op een van de eilanden mag je ook recreëren en kun je een prachtige wandeling maken door de natuur. Een excursie met een gids van Natuurmonumenten erbij is ook mogelijk.

strand Marker Wadden

Wij bieden vanuit Lelystad, Almere, Amsterdam en Enkhuizen een spectaculaire watertaxi aan met als bestemming de Marker Wadden. Onze professionele RIBS zijn voorzien van comfortabele zitplaatsen voor alle 12 opstappers. Hoge golven en snelle bochten ervaart u veilig maar met een gratis adrealine-stoot!

We scheuren met de RIB met circa 50-60 km/h over het Markermeer en komen dan aan op de Marker Wadden waar we het prachtige natuurgebied gaan bekijken.

We bieden dit arrangement aan met of zonder excursie. Ter plekke genieten van op hout warm gemaakte snert of chocomel met rum? We regelen het voor u!

Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we meerdere RIBs inzetten. Ook is een roulatieprogramma samen te stellen waarbij een eerste groep al een excursie krijgt en de tweede en volgende groepen gehaald worden en we dus rouleren. De mogelijkheden nemen we graag met u door, bel 06-51001191 of info@h2oevents.nl 

 

Specificaties

Met een snelle watertaxi RIB naar dit prachtige natuurgebied in het Markermeer. Ontdek de Marker Wadden.

Minimum groepsgrootte10Maximum groepsgrootte150Geschikt voorbedrijfsuitje, teambuilding, familie-uitjeDuurdagdeelOpstapplaatsenLelystad, Almere, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Volendam.Prijs€ 50,00 p.p. (incl BTW)GroepskortingOntvang direct een offerte met groepskortingVrijblijvend prijsvoorstel

Offerte maken voor een sfeervol en actief groepsuitje

Arrangement: Met een RIB-boot watertaxi naar de Marker Wadden

Maak onderstaand een keuze uit extra ingredi├źnten die u kunt toevoegen aan het door u gekozen arrangement. De prijzen zijn incl. BTW en per persoon.

Selecteer aantal personen

Aantal personen:   x  € 50,00 p.p.
rib bataviahaven

Voeg optioneel onderstaande onderdelen toe aan uw uitje:

Catering

6,50 p.p.Aantal personen: 

Bij aankomst in het restaurant staat er voor u klaar een heerlijk bakje koffie, capuccino of thee (2 stuks p/p) met heerlijke Friese oranjekoek.

Ons welkomswoordje doen we tijdens de koffie, de schepen liggen bij het restaurant!

15,00 p.p.Aantal personen: 

De luxe lunch bij een restaurant aan het water bevat; diverse broodsoorten, soep, een kroket, diverse vleeswaren, kaas, divers hartig en zoet beleg, koffie, thee, jus d'orange, en melk of karnemelk.

De luxe lunch organiseren wij bij verschillende restaurants gelegen aan het vaarwater.  Afhankelijk van uw wensen, het programma, andere ingredienten en de windrichting maken we hierin een keuze.

12,95 p.p.Aantal personen: 

De picknicklunch bevat;  bol ham, bol kaas, krentenbol met roomboter, fruit, melk & karnemelk en jus d'orange.

De picknicklunch nuttigen we tussen de middag aan boord of we combineren het met een bezoek aan een dorpje, een eiland of een van de activiteiten als flyboarden, waterskiën, fierljeppen, kanovaren etc.

20,95 p.p.Aantal personen: 

Wij serveren de H2O barbecue bij restaurant Ald Wal of restaurant De Watersport in Heeg. Beide gelegen aan het water.

Deze uitgebreide barbecue bevat;

 • stokbrood met kruidenboter
 • frites
 • rundvleesburger
 • satéstokjes
 • biefstukspies
 • braadworst
 • gemengde salade
 • aardappel salade
 • diverse sauzen

De groep mag zelf bakken. Drankjes besteld u bij de bediening.

Bij groepen groter dan 20 personen zorgen wij voor een kok bij de barbecue

Dieetwensen als glutenvrij en vegetarisch zijn geen probleem!

* Kinderen tot 12 jaar, prijs barbecue € 9,75 p/p

12,75 p.p.Aantal personen: 

De luxe picknicklunch aan boord bevat;

 • club sandwich
 • luxe broodje met kip kerrie
 • melk
 • jus d'orange
 • handfruit

Ter informatie:

Een lunch aan boord gaat als volgt. Tussen de middag meren we aan bij een eilandje of in een dorpje. Als we stil liggen zetten we de lunch op het eiland of aan dek.

Bij minder weer kunnen we in de kleine (maar gezellige) kajuit eten.

De offerte wordt in pdf-formaat beschikbaar gesteld, deze kunt u bij het volgende scherm opslaan op uw pc, tablet of smartphone.

De offerte is geheel vrijblijvend.

Bezig met laden