Google Places   Facebook   Twitter   Google+
Meer info? Bel: 038-3447421  |  e-mail: info@h2oevents.nl

Skutsje-wedstrijd

Loef je tegenstanders er uit in deze skutsje-strijd!

Skutsjes zijn de oudste maar vooral ook snelste schepen op de Friese binnenwateren!  Deze unieke schepen van gemiddeld 100 jaar oud zijn omgebouwd tot ware racemonsters en nemen ieder jaar deel aan de SKS en IFKS skutsje-wedstrijden.

H2Oevents biedt skutsje-wedstrijden voor bedrijven aan op schepen die deelnemen aan de IFKS. Samen met de vaste schipper en maat moet uw team ervoor zorgen dat het schip de strijd aan kan gaan!De wedstrijdleiding legt een baan uit waarin de schepen elkaar vaak tegenkomen; tactiek, inzet en samenwerking bepalen daarom het resultaat!

Alle gasten zijn aan zet en krijgen een taak aan boord; van het peilen van de waterdiepte tot het bedienen van de fok!Het programma vindt plaats op het Heegermeer en tussen de middag lunchen we aan boord, op een eiland of bij een restaurant. Het zeilprogramma duurt tot circa 17u en kan vervolgens nog worden aangekleed met een barbecue of diner.

Dit arrangement is inclusief ontvangst met koffie/thee en Friese Oranjekoek, drankjes & hapjes aan boord en een lunchbuffet bij een restaurant aan het water.

H20 events vaart alleen met eersteklas schepen die voldoen aan alle wettelijke eisen en waarbij de gasten volledig verzekerd zijn!

 tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met ingrediënten (catering & activiteiten)  Gebruik de online offerte-tool voor een overzicht hiervan. De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand:

Wilt u direct een offerte op maat ontvangen, gebruik dan onze online offerte tool, klik hier.
 
* Prijzen zijn incl. BTW en per persoon
 
Direct offerte met groepskorting
Incl. ontvangst, lunch en drankjes aan boord.
 

Specificaties:

Minimum Groepsgrootte:22
Maximum Groepsgrootte: 360
Geschikt voor: alle
Duur: Volledig dagprogramma
Opstapplaatsen:  Heeg, Woudsend, Sloten, Sneek, Koudum, Balk
Prijs: € 78,00*
Groepskorting: Ontvang direct een offerte met groepskortingFoto's