Google Places   Facebook   Twitter   Google+
Meer info? Bel: 038-3447421  |  e-mail: info@h2oevents.nl

Teambuilding & zeilen

Zeilen, een katapult bouwen, en er vervolgens mee schieten, durft u het aan?

Skûtsje-zeilen staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid. 
Actief meehelpen om het schip zo snel mogelijk te laten varen.

Ontdek de mogelijkheden van zo'n uniek zeilschip, ervaar dat de inzet van het team bepaald hoe goed het schip vaart. Alle functies aan boord kunnen moeten door het team worden bezet, samenwerken en communiceren is doorslaggevend.Halverwege de dag komen we aan op een eiland en hier moeten de teams ieder hun eigen katapult bouwen. Samenwerking en teamgeest zijn noodzakelijk om de opdracht succesvol te volbrengen.

De mega-katapult moet gebouwd worden van hetgeen voor handen is; touw en houten palen. Als de katapults gereed zijn gaan we met kokosnoten schieten!!Van te voren bepalen we in overleg met de opdrachtgever wat de doelstellingen en aandachtspunten zijn. Dit programma kan ook zonder 'doelstellingen' worden ingezet. In dat geval ligt het zwaartepunt niet op analyse en teambuilding.

Via de onderstaande keuze-knop "online offerte tool"  kunt u dit arrangement aankleden met tal van ingredienten als catering, extra activiteiten etc.

U ontvangt een vrijblijvend offerte-voorstel in pdf met daarin alle mogelijkheden en kosten. Wilt u definitef boeken dan dient u de offerte ondertekend naar ons op te sturen.

tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met ingrediënten (catering & activiteiten)  Gebruik de online offerte-tool voor een overzicht hiervan. De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand:

Wilt u direct een offerte op maat ontvangen, gebruik dan onze online offerte tool, klik hier.
 
* Prijzen zijn incl. BTW en per persoon
 
Direct offerte met groepskorting
Dagprogramma zeilen afgewisseld met een mooie teamopdracht.
 

Specificaties:

Minimum Groepsgrootte:10
Maximum Groepsgrootte: 100
Geschikt voor: alle
Duur: Volledig dagprogramma
Opstapplaatsen:  Heeg, Koudum, Woudsend, Balk
Prijs: € 91,00*
Groepskorting: Ontvang direct een offerte met groepskortingFoto's