Google Places   Facebook   Twitter   Google+
Meer info? Bel: 038-3447421  |  e-mail: info@h2oevents.nl

Skutsje zeilen relatie-evenement

Skutsje-zeilen all-inclusive met RIB-varen als extraatje!

Met dit relatie-evenement biedt u uw gasten een dag om nooit te vergeten.Met een vloot van skutsjes gaan we racen op de Friese wateren.

Het unieke aan het zeilen op een skutsje is dat de gasten zoveel mogelijk kunnen meehelpen. In combinatie met een heerlijke hapje en drankje aan boord is er genoeg afwisseling om lekker mee te zeilen maar ook om juist te relaxen en te netwerken.Het programma

* Omstreeks 10u ontvangen wij de gasten in watersportdorpje Heeg bij een sfeervol restaurant. Hier houden wij een welkomspraatje onder het genot van koffie & Friese oranjekoek.

* Inschepen op de skutsjes, met 12 tot 18 gasten per schip. Dan lekker racen op het water. Voor alle gasten is er indien gewenst zeilkleding (jas en broek) aan boord aanwezig.

* Rond het middaguur gaan we naar een horecabedrijf aan het water waar een lunch met luxe broodjes, soep & kroket gereed staat.

*  Na de middag gaan we weer lekker zeilen. Iedereen aan boord weet inmiddels hoe het een en ander werkt en daardoor komt de teamgeest naar voren.

* Rond 15u gaan we met alle schepen langszij aanmeren, om even de benen te strekken maar vooral om met zijn allen een glaasje beerenburg te nemen.

* Dan komt er een snelle RIB langszij en kunnen de gasten om beurten even het spektakel ervaren van met 60 km/h over het meer racen.Rond 17u varen we terug naar Heeg. Hier meren we weer aan in het centrum van het dorpje en gaan we op weg naar een barbecue buffet.   De barbecue wordt door de kok klaargemaakt en bevat 5 soorten vlees, salades, stokbrood en patat.

* Tijdens barbecue (2u) onbeperkt gebruik Hollands drankenpakket inclusief koffie.

(U kunt in plaats van de barbecue ook kiezen voor een 3-gangen keuze menu.)

 

 

Wilt u direct een offerte op maat ontvangen, gebruik dan onze online offerte tool, klik hier.
 
* Prijzen zijn incl. BTW en per persoon
 
Direct offerte met groepskorting
Dagprogramma zeilen, ontvangst, luxe lunch, drankpakket, zeilkleding, barbecue & RIB-varen.
 

Specificaties:

Minimum Groepsgrootte:12
Maximum Groepsgrootte: 500
Geschikt voor: alle
Duur: Volledig dagprogramma
Opstapplaatsen:  Heeg, Woudsend, Sloten, Sneek, Koudum, Balk
Prijs: € 124,00*
Groepskorting: Ontvang direct een offerte met groepskortingFoto's