Google Places   Facebook   Twitter   Google+
Meer info? Bel: 038-3447421  |  e-mail: info@h2oevents.nl

Groepsuitje zeilen met overnachting aan boord

Zeilen en overnachten op het skutsje!Nieuw: skutsje-zeilen met overnachting bij Stayokay, meer info klik hier  

Heerlijke uitwaaien in Friesland. Een mooie zeiltocht over de meren met tussendoor een bezoek aan een dorpje of eiland. Met een skutsje kom je overal!

Heb je zin om actief te zijn dan kun je helpen bij het varen. Maar dit betekent niet dat alle gasten continue aan de slag zijn, dat bepalen de gasten zelf. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij actie en ontspanning in balans zijn. Onze skutsjes zijn voorzien van heerlijke zitzakken, toilet en koelboxen.

Het zeilen kan worden afgewisseld met een andere activiteit zoals; flyboarden, banaanvaren, flierljeppen, boerengolf, waterskiën of een bezoek aan een museum. Een uitgebreide lunch op een van de schitterende terrasjes aan het water is natuurlijk ook mogelijk.
 

H20 events werkt alleen met eersteklas schepen die voldoen aan alle wettelijke eisen. De bemanning stelt de gast centraal wat zorgt voor een heerlijke ongedwongen zeiltocht.Het skûtsje-programma duurt van 10.00 uur  t/m 09.00 uur de volgende dag.

In Heeg hebben wij een eigen ligplaats, met een restaurant waar je een ontbijtbuffet kan bestellen. Eigen catering mag natuurlijk ook!

Eventueel kan u ook voor meerdaagse overnachtingen kiezen waarbij verdere bestemmingen of meerdaagse tochten door Friesland mogelijk zijn.

Meer informatie?

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

(t) 038-3447421 

(e)  info@h20events.nl

tip: Dit arrangement kan worden aangekleed met ingrediënten (catering & activiteiten)  Gebruik de online offerte-tool voor een overzicht hiervan. De offerte is vrijblijvend en u krijgt deze direct als download beschikbaar in een pdf bestand:

  

Wilt u direct een offerte op maat ontvangen, gebruik dan onze online offerte tool, klik hier.
 
* Prijzen zijn incl. BTW en per persoon
 
Direct offerte met groepskorting
Dagtocht zeilen met overnachting in het skutsje. Eigen catering toegestaan.
 

Specificaties:

Minimum Groepsgrootte:10
Maximum Groepsgrootte: 18
Geschikt voor: alle
Duur: Meerdaags programma
Opstapplaatsen:  Heeg
Prijs: € 85,00*
Groepskorting: Ontvang direct een offerte met groepskortingFoto's