Google Places   Facebook   Twitter   Google+
Meer info? Bel: 038-3447421  |  e-mail: info@h2oevents.nl

Bedrijfsuitje vergaderen, zeilen met overnachting in Stayokay Heeg

Vergaderen, daarna heerlijk zeilen en als afsluiter een overnachting Stayokay.

In de ochtend ontvangen wij jullie in een vergaderruimte, bijvoorbeeld vanaf een uur of 10. Na deze vergadersessie staat er optioneel een uitgebreid lunchbuffet klaar. Dan houdt een van de skutsje-schippers een welkomsverhaal en verteld het e.e.a. over het zeilen. 

De handen mogen uit de mouwen en we gaan met 1 of meerdere skutsjes heerlijk het water op. Zijn we met meerdere skutsjes dan proberen we elkaar natuurlijk de loef af te steken, en gaan we onderling de strijd aan. 

Als besteming gaan we eventueel naar een leuk dorpje in de buurt of doen een eiland aan. Na het zeillen staat optioneel bijvoorbeeld een barbecuebuffet of meergangen diner gereed. Bijvoorbeeld bij een leuk restaurant in het centrum van Heeg of Sneek. 

Voor de avond kunnen we nog een programma maken. Geheel in afstemming met uw wensen. De overnachting vindt plaats in meerpersoons kamers voorzien van eigen douche en toilet. Inclusief linnengoed en ontbijtbuffet.

Dit programma kunnen we op diverse vlakken aanpassen en aankleden en kan plaatsvinden met overnachting in Stayokay Heeg. Hiervoor maken we graag een voorstel op maat. Neem comtact met ons op op telefoonnummer 0383447421 op per e-mail op info@h2oevents.nl

 

Wilt u direct een offerte op maat ontvangen, gebruik dan onze online offerte tool, klik hier.
 
* Prijzen zijn incl. BTW en per persoon
 
Direct offerte met groepskorting
Zeilen, vergaderen en overnachten in Stayokay.
 

Specificaties:

Minimum Groepsgrootte:10
Maximum Groepsgrootte: 350
Geschikt voor: alle
Duur: Meerdaags programma
Opstapplaatsen:  Heeg, Sneek, Balk, Koudum, Woudsend
Prijs: € 79,00*
Groepskorting: Ontvang direct een offerte met groepskortingFoto's