Google Places   Facebook   Twitter   Google+
Meer info? Bel: 038-3447421  |  e-mail: info@h2oevents.nl

Flyboarden, lunch, zeiltocht, BBQ & overnachting bij Stayokay Sneek

Spectaculair dagprogramma voor een vrienduitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje.


Dit afwisselende arrangement vindt plaats in het gezellige watersportdorpje Heeg en in Sneek. Na de activiteiten (flyboarden en het zeilen) rijden jullie op eigen gelegenheid naar het Stayokay hostel in Sneek (15 minuten). Daar checken jullie in en vindt ook de BBQ plaats. Op het mooie terras aan het water.
Sneek is een sfeervol stadje met een groot aanbod aan gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden. Het hostel ligt aan de rand van het centrum.
Het uitje begint rond 11u in Heeg. (ca. 1 uur rijden vanaf Amsterdam/Utrecht). We ontvangen jullie met een bak koffie op het terrein van Stayokay in Heeg.

Tijdens de koffie krijgen jullie uitleg over het flyboarden (deelname op eigen risico). Jullie gaan vliegen als een vogel en duiken als een dolfijn! Een krachtige waterstraal is verbonden aan een (fly)board onder je voeten. De straal duwt je uit het water en hierop probeer je te blijven staan..  Het lukt bijna iedereen om na 5 minuten de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Per persoon zijn jullie ca. 10 minuten aan het vliegen.  Drankjes e.d. kun je kopen bij de bar van Stayokay.  Tijdens de clinic is het lunchbuffet van Stayokay geopend en kunnen jullie kiezen uit luxe broodjes & divers beleg, jus d’orange, melk en koffie/thee.Na het flyboarden komt het skûtsje langs en is het tijd om lekker uit te waaien op het Heegermeer. Jullie kunnen allemaal zoveel mogelijk meehelpen met het zeilen. We gaan het meer op en maken tussendoor nog een pitstop op een eiland of gaan langs een terrasje in een dorpje. Wat jullie willen!

Rond 18.30u meren we aan in Heeg. Op eigen gelegenheid rijden jullie naar het hostel van Stayokay in Sneek (15 minuten rijden). Inchecken en vanaf half acht begint de overheerlijke BBQ. Jullie mogen zelf bakken. Drankjes bestel je bij de bediening. De BBQ bevat ondermeer;  stokbrood met kruidenboter, grillburgers, satéstokjes, hawaii spies, filet lapje, braadworst, diverse sauzen, frites, gemengde salade en aardappel salade.De avond kent verder een eigen invulling. Sneek kent voor jong en oud supergezellige uitgaangsgelegenheden. Tips zijn De Kroon, Club 1841, De Walrus, Kafe de Draai, De Witte kat, Ludiek, Neighbours,

Overnachting vindt plaats in Stayokay Sneek met ontbijtbuffet tussen 8 en 10u. Voor de overnachting zelf handdoeken meenemen. Linnengoed is aanwezig. 

Optioneel

Mocht je dit programma nog willen uitbreiden met activiteiten op de zondag dan kan dat met;

* Fierljeppe – Op een echte wedstrijd c.q. oefenbaan onder leiding van instructeur gaan jullie poolstok springen op zijn Fries!  Je begint in de zandbak, dan een kleine schans en de waaghalzen mogen ook op de grote wedstrijdschans. Duur 1,5 uur.

* Pitch & Putt – Prachtige Pitch & Putt baan in Koudum. Speel individueel of in teamverband op deze prachtige baan in Koudum.

* Waterskieen of wakeboarden – Achter de speedboot waterskien of wakeboarden. Vanaf het stand bij Yndyk hallen we ieder om beurten op voor een clinic. Gemiddeld 10 minuten per persoon.

Deze optionele activiteiten vind je als keuze terug in de offerte-tool.

 
Alternatieven

Ditzelfde arrangement kan qua overnachting plaatsvinden in het sfeervolle dorpje Heeg. Dit arrangent vind je hier.


Dit arrangement kan ook in omgekeerde volgorde plaatsvinden; eerst zeilen en daarna Flyboarden. Afhankelijk van beschikbaarheid.

 

 

 

 

 

Wilt u direct een offerte op maat ontvangen, gebruik dan onze online offerte tool, klik hier.
 
* Prijzen zijn incl. BTW en per persoon
 
Direct offerte met groepskorting

Specificaties:

Minimum Groepsgrootte:10
Maximum Groepsgrootte: 24
Geschikt voor: alle
Duur: Meerdaags programma
Opstapplaatsen:  Heeg, Sneek
Prijs: € 137,50*
Groepskorting: Ontvang direct een offerte met groepskortingFoto's